Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVO U NJEMAČKOJ

VIDEO Kiks Kovača, sjajan asist Kramarića i ligaški debiji Uremovića i Šunjića

Bundesliga - VfL Wolfsburg v Werder Bremen
Foto: Fabian Bimmer/REUTERS
1/4
06.08.2022.
u 18:33

Andrej Kramarić je asistirao kod vodećeg pogotka Hoffenheima na gostovanju u Moenchengladbachu, ali je Borussia na kraju slavila sa 3-1.

Wolfsburg je pod vodstvom Nike Kovača uspio izvući bod na svom stadionu odigravši 2-2 s Werderom. Josip Brekalo je počeo u domaćem sastavu, ali ga je Kovač zamijenio u 56. minuti. Nmecha je u 11. minuti efektno završio lijepu akciju "vukova" za vodstvo, da bi već do 23. minute gosti došli do prednosti. Prvo je u 21. minuti izjednačio Fullkrug, a dvije minute poslije je za 2-1 pogodio Bittencourt. Werder je vodio do 84. minute, kad je Guilavogui postigao pogodak za konačnih 2-2. Bartol Franjić je ostao na klupi za pričuve domaće momčadi.

30 July 2022, Thuringia, Jena: Soccer: DFB Cup, FC CZ Jena - VfL Wolfsburg, 1st round, Ernst-Abbe-Sportfeld. Wolfsburg's Josip Brekalo in action. Photo: Bodo Schackow/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the requirements of the DFL Deutsche Fußball Liga and the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequence pictures and/or video-like photo series. Photo: Bodo Schackow/DPA
Foto: Bodo Schackow/DPA

Prvi bundesligaški berlinski derbi između Uniona i Herthe završio je onako kako su te utakmice završavale i u prošloj sezoni, slavljem Uniona koji je na svom stadionu slavio sa 3-1.

Union je poveo u 32. minuti pogotkom Siebatcheua, da bi početkom drugog poluvremena Becker (50) i Knoche (54) prelomili utakmicu na stranu domaće momčadi. Hertha je do kraja utakmice uspjela samo doći do utješnog pogotka, a strijelac je bio Lukebakio (85).

06.08.2022, Stadion Alte Foersterei, Berlin, DEU, DFL, 1. FBL, 1.FC Union vs. Hertha-BSC, im Bild: Rani Khedira (1.FC Union Berlin #8), Ivan Sunjic (Hertha BSC Berlin #34) DFL - regulations prohibit any use of Photographs as image sequences and/or quasi-video Foto © nordphoto GmbH / Engler *** Local Caption *** Photo: nordphoto GmbH / Engler/NORDPHOTO
Foto: nordphoto GmbH / Engler/NORDPHOT

U početnom sastavu Herthe bili su Ivan Šunjić i Filip Uremović. Šunjić je zamijenjen u 77. minuti, Uremović je odigrao cijelu utakmicu, a zaradio je žuti karton u 52. minuti.

Andrej Kramarić je asistirao kod vodećeg pogotka Hoffenheima na gostovanju u Moenchengladbachu, ali je Borussia na kraju slavila sa 3-1. Kramarićevo dodavanje je u 25. minuti u pogodak pretvorio Skov. Borussiji je u 42. minuti izjednačenje donio Bensebaini, a pobjedu domaćoj momčadi osigurali su Thuram (71) i Elvedi (78).

06.08.2022, Borussia Park, Mönchengladbach, GER, 1.FBL, Borussia Mönchengladbach vs TSG Hoffenheim , DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video. im Bild Andrej Kramaric (Hoffenheim) Foto © nordphoto GmbH / Bratic *** Local Caption *** Photo: nordphoto GmbH / Bratic/NORDPHOTO
Foto: nordphoto GmbH / Bratic

Nakon što je u petak Bayern sa 6-1 protutnjao Frankfurtom, drugu najuvjerljiviju pobjedu na startu njemačkog prvenstva ostvario je Freiburg koji je sa 4-0 slavio na gostovanju u Augsburgu. Sva četiri pogotka postignuta su u drugom poluvremenu, a strijelci su bili Gregoritsch (46), Grifo (48), Ginter (61) i Doan (79).

Za još jednu gostujuću pobjedu, koju je ostvario Mainz u Bochumu, zaslužan je bio dvostruki strijelac Karim Onisiwo. Austrijski reprezentativac je mrežu Bochuma zatresao u 26. i 77. minuti, a jedini strijelac za domaće bio je Stroger (39).

Sve pogotke i sažetke Bundeslige pogledajte OVDJE.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije