Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKAJU IH KAZNE

VIDEO Kaos u Srbiji: Treneri se posvađali. Djeca se tukla, a roditelji skakali u teren

Tučnjava kadeti
Instagram screenshot
21.11.2023.
u 13:43

Nakon isključenja posvađanih trenera kadeta dvaju klubova situacija je eskalirala i izbila je tučnjava. Roditelji su ih počeli razdvajati, a neki su se i međusobno potukli

U sklopu Međuregionalne košarkaške lige odigrana je utakmica kadeta Metalca i Radničkog. Međutim, susret je prekinut već u prvoj četvrtini nakon sukoba u kojem su sudjelovali treneri, igrači pa čak i roditelji. Snimku nereda možete pogledati OVDJE.

Pri kraju prve četvrtine trener Radničkog je burno reagirao na odluku suca. Potom se u raspravu uključio trener suparničke momčadi. Tada su treneri ušli u raspravu, počeli vrijeđati jedan drugoga, a sudac ih je odlučio obojicu isključiti.

GALERIJA Jokić s kćerkom šetao gradom: Oduševljeni mještani prilazili mu i pozdravljali ga

Tučnjava kadeti
1/25

Ta odluka dovela je do nervoze i nereda među igračima. Članovi momčadi su se potukli, a jedan od igrača čak je zbog udarca u glavu dobio lakši potres mozga, piše 24 sata

VEZANI ČLANCI:

Kao da situacija već nije bila dovoljno kaotična. Roditelji djece odlučili su se uključiti ne samo tako što su uskočili u teren i počeli razdvajati djecu, nego su se neki od njih međusobno potukli. Nakon cijelog debakla utakmica je prekinuta, a policija je pokrenula istragu. Izgledno je da oba kluba čeka vrlo neugodna kazna.

VIDEO Giriček žestoko uzvratio na priču da su ga zlostavljali u SAD-u, ovo je poruka koju je poslao NBA zvijezdi

Komentara 2

Avatar barba_barba
barba_barba
14:46 21.11.2023.

to more da spasi samo SuperNole i njegov blizanac SuperDJoka

Avatar razbojnik404
razbojnik404
16:14 21.11.2023.

Hahahahahahahahahaha!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije