Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOSTOJAN CRISTIANA

VIDEO Kakve scene: Pogledajte spektakularan doček Ronalda na stadionu Al Nassra

Al Nassr unveil new signing Cristiano Ronaldo
Foto: Ahmed Yosri/REUTERS
1/6
03.01.2023.
u 19:32

- U Europi je moj posao završen. Osvojio sam sve, igrao sam u najvažnijim klubovima. Sjajno se osjećam, ovo nije kraj moje karijere - poručio je Ronaldo na konferenciji za novinare, dodavši kako je dobio mnogo ponuda u Europi ili Brazilu, ali da je dao "riječ“ čelnicima svog novog kluba.

Al Nassr danas je službeno predstavio svoje novo pojačanje. Najveće u klupskoj povijesti, najveće u povijesti lige, najveće u Aziji ikada. Naravno, riječ je o Cristianu Ronaldu (37), koji je prošli tjedan potpisao ugovor s klubom. Jedan od najboljih nogometaša svijeta imao je doista spektakularan doček na prepunom stadionu, gdje ga je željelo dočekati 130 tisuća ljudi.

Međutim, samo ih je 25.000 imalo sreće kupiti ulaznicu koja je stajala četiri dolara, a sav prihod će biti uplaćen u humanitarne svrhe.

- U Europi je moj posao završen. Osvojio sam sve, igrao sam u najvažnijim klubovima. Sjajno se osjećam, ovo nije kraj moje karijere - poručio je Ronaldo na konferenciji za novinare, dodavši kako je dobio mnogo ponuda u Europi ili Brazilu, ali da je dao "riječ“ čelnicima svog novog kluba i da želi iskoristiti “šansu” da se razvije u Aziji.

- Šetnja velikana - napisao je Al Nassr na svom Twitteru uz snimku Ronalda koji izlazi na travnjak Mrsool Parka. 

Komentara 2

JB
james@bush
22:16 03.01.2023.

Drugo mu nije i preostalo nego u arabiju , kada ga vise nitko nece . Zgubidan . Umisljena nakremirana faca

PO
pocrn
20:04 03.01.2023.

hahahahaha obećao igrati u UAR , lijepo !, pak, ako bi Messi odlucio prodati ogrtač dobio bi otprilike istu svotu koju će penaldo dobiti igrajući dvije godine u UAR.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije