Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSLAVILI NOVU GODINU

VIDEO Ivanišević slavio uz narodnjak Lepe Lukić i Đokovića zalijevao pivom

Srbi slavlje
Instagram
01.01.2024.
u 18:04

Srpski tenisači slavili su u svlačionici, a sve je krenulo od Novaka Đokovića. Prvi tenisač svijeta na mobitelu je pustio pjesmu Lepe Lukić 'Srce je moje violina' što je dignulo na noge sve u svlačionici.

Teniska reprezentacija Srbije sinoć je svladala Kinu na na United Cupu u Perthu, a odmah nakon toga proslavila Novu godinu.

Srpski tenisači slavili su u svlačionici, a sve je krenulo od Novaka Đokovića. Prvi tenisač svijeta na mobitelu je pustio pjesmu Lepe Lukić 'Srce je moje violina' što je dignulo na noge sve u svlačionici.

Među njima je bio i Đokovićev trener Goran Ivanišević koji se rasplesao. Goran je tijekom slavlja prisutne zalio pivom.

Đokoviću će ovaj turnir poslužiti kao priprema za Australian Open na kojem je najveći favorit za osvajanje. A prije dvije godine Australci su ga deportirali iz države jer se nije cijepio protiv koronavirusa.


 

Komentara 8

DU
Deleted user
19:20 01.01.2024.

Nikola Tesla je mrzio Balkan zato je pobjegao u Ameriku.

KR
Krotila2
22:06 01.01.2024.

Mi smo slavili Uz "Čavoglave".

22
224
10:38 02.01.2024.

Kad se samo sjetim vokabulara poslije osvojenog Wimbledona i kako se obraćao svojim navijačima na rivi....Tako se svojim tornjacima ne obraća ni čoban iz najzabačenijeg sela s Vlašića.....Zato, nikakvo čudo!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije