Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MMA PRIREDBA

VIDEO Hrvat strašnim nokautom srušio Ukrajinca. Pogledajte potez Ivana Erslana

Zagreb: Borilački spektakl KSW 51, Ivan Erslan - Darwin Rodriguez
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
24.02.2024.
u 23:59

Hrvatski borac se tako vratio na pobjedničke staze nakon što je prošle godine poražen od Rafala Haratyka. Erslan će svakako nastojati uhvatiti priliku da napadne naslov prvaka poluteške kategorije

Hrvatski borac u poluteškoj kategoriji MMA ogranizacije KSW Epic, Ivan Erslan, ostvario je 14. profesionalnu pobjedu u svojoj karijeri. Snažnim nokautom srušio je Ukrajinca Bogdana Gnidka.

Od svih 14 pobjeda, Erslan je čak deset ostvario nokautom. Dapače, Ukrajinac nije dobio puno prilike pokazati što zna obzirom da je borba trajala svega 54 sekunde.

Nakon brzog lažnjaka tijelom, Ukrajinac je otvorio gard. Lijevu ruku ostavio je u ekstenziji, dok mu je lijevica ostala nisko spuštena. Erslan je iskoristio trenutak za frontalni juriš koji je završio lijevim hookom plasiranim preko Ukrajinčeve desne ruke

VEZANI ČLANCI:

Ukrajinac je izgubio tlo pod nogama i pao uz rub kaveza. U šoku udarca pokušao se održati u sjedećem položaju, ali Erslan je to iskoristio da uputi još jedan udarac koji je Gndika ispružio, a njemu osigurao prekid borbe.

Hrvatski borac se tako vratio na pobjedničke staze nakon što je prošle godine poražen od Rafala Haratyka. Erslan će svakako nastojati uhvatiti priliku da napadne naslov prvaka poluteške kategorije.

VIDEO Loše vijesti za Filipa Hrgovića, opet su ga preskočili

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar razmaknica
razmaknica
08:50 25.02.2024.

Šta reči, svijet je normalan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije