Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vatreno krštenje

VIDEO Gaf uoči prijenosa HNL-a! Umjesto utakmice u kadru završila voditeljica

Čitatelj
15.07.2022.
u 20:46

Prva je ovo utakmica HNL-a koju prenosi nova televizija MaxSport i odmah se pretvorila u pravo vatreno krštenje.

Od ove sezone HNL se može pratiti na novom kanalu MaxSport u sklopu Max TV-a, no već pri prvom prijenosu dogodio se gaf. Naime, kada je voditeljica odjavila emisiju i najavila prijenos sa stadiona gdje se trebao uključiti kolega komentator u prijenosu uživo prvog kola HNL-a između Dinama i Lokomotive, počele su reklame.

No, nakon reklama umjesto prijenosa sa stadiona, greškom je ponovno uključena slika iz studija i to dva puta tijekom čega su gledatelji mogli vidjeti "behind the scenes" prizore kako voditeljica skida "bubicu" odnosno mikrofon koji je nosila za vrijeme studijske emisije.

Problemima tu nije kraj, kada se konačno slika prebacila na stadion na Maksimiru, ton nije došao tako da je tek nakon prvog sudačkog zvižduka i komentator uspio pozdraviti gledatelje.

No, prva je ovo utakmica HNL-a koju prenosi nova televizija MaxSport i odmah se pretvorila u pravo vatreno krštenje.

Ključne riječi

Komentara 3

FR
freeshooter
03:07 16.07.2022.

Meni je veći problem komentator...nesuvislo slaganje rečenica...gubljenje riječi, nezavršenih rečenica...a najgore su amplitude jačine glasa, kada ga ponese, sam sebi postaje svrha...a toliko dobrih komentatora sa Arene i raspadajućeg Sport Kluba, da nisu mogli naći i uzeti suvisle, da sve bude na nivou...joj da, i još Magić u studiu, pa gdje je to od Scorie, doktora Scorie...HNL je postala ozbiljna liga, i MaxSport ozbiljan projekt...pa dajte to popravite da bude ugodno i dobro.

DU
Deleted user
22:05 15.07.2022.

Gledao. Nezgodan propust.

DQ
Dq
07:49 16.07.2022.

Predlažem da nam podjele postere voditelja , a da na ekranima pratimo ono kaj nas zanima , a to su snimke događanja i osobe koje su bitne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije