Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRPSKI TENISAČ

VIDEO Đoković na utakmici Zvezde podržao skandiranje 'Kosovo-Srbija'. Zapljeskao je Delijama

Beograd: Novak Đoković na košarkaškoj utakmici  Crvene zvezde
Foto: dusan milenkovic
1/4
31.03.2023.
u 19:44

Svi su se željeli slikati s Novakom, a jednom je dječaku u džep pospremio 100 eura. Nastupat će na US Openu...

Srpski tenisač Novak Đoković (35) gledao je utakmicu Eurolige između košarkaša Crvene zvezde i Valencije (92-73) i našao se u centru pozornosti. Naime, drugi tenisač svijeta (na prvo je mjesto nedavno izbio Španjolac Carlos Alcaraz) zapljeskao je navijačima koji su skandalirali 'Kosovo je Srbija' i tako ponovno izazvao lavinu reakcija na društvenim mrežama. Đoković je na skandiranje Delija podigao šaku u znak podrške.

Naravno, zbog svega je naišao na brojne kritike pa komentari kažu da je 'Đoković podigao šaku u znak podrške zastrašujućim šovinističkim antikosovskim povicima tijekom košarkaške utakmice' i 'Nedavno je izjavio da je odlučio oprostiti NATO-u zato što je intervenirao protiv Miloševićevog genocidnog režima'.

Naravno, Đoković je bio u središtu pažnje u košarkaškoj dvorani. U jednom trenutku do njega je došao dječak kojemu je u džep pospremio 100 eura. Podsjetimo, Nole će moći nastupiti na US Openu, s obzirom na to da Joe Biden uskoro potpisuje ukidanje izvanrednog stanja u zemlji.

Sada će nastupati u Monte Carlu. Đoković je u siječnju osvojio Australian Open, nakon što je godinu ranije deportiran iz Australije zbog toga što se nije cijepio i zabranili su mu ulazak u zemlju. 

Inače, Đoković je u karijeri samo od nagrada na turnirima zaradio gotovo 170 milijuna dolara, a njegovo se bogatstvo procjenjuje na 220 milijuna dolara.

 

Komentara 6

ZA
!zagreb!
20:16 31.03.2023.

Zato Đoković nikada neće biti Federer.

Avatar barba_barba
barba_barba
20:21 31.03.2023.

Sramotno ponašanje,

RO
Roko
22:03 31.03.2023.

Samo me zanima zašto je Ivanišević još s njim. Ponižava ga kada god to stigne. Zar je na to spao. Prodaje se za novce. Đokoviću ništa ne zamjeram. On je bio i ostao. Ali, Ivanišević.... Viri mu iz........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije