Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sadašnjost i slavna povijest

VIDEO Dinamo predstavio prekrasan novi dres u čast zlatnoj generaciji

GNK Dinamo
04.11.2022.
u 11:13

Premijera treće garniture dresova bit će na utakmici 16. kola HNL-a između Dinama i Šibenika, u nedjelju 6.11. od 17:10 sati na Maksimiru.

Hrvatski prvak Dinamo ugodno je iznenadio javnost predstavljanjem novog, trećeg dresa za sezonu 2022/2023.

Radi se o zlatnom dizajnu posvećenom generaciji Marka Mlinarića iz davne i romantičarske 1982. godine. 

 

 

- Nova garnitura dresova simbolički je spoj Dinamovih zlatnih generacija - romantičarske momčadi iz 1982. godine i sadašnjeg naraštaja.

Dres zlatne boje je na neki način „hommage“ generaciji koja nas je oduševljavala, dečkima koji su 1982. godine u velikom stilu osvojili naslov prvaka.

Na leđima dresa, odmah ispod ovratnika, ušiven je i logotip posvećen 40. obljetnici zlatne generacije s istaknutim brojem 82. Dio je to serije akcija koje je klub tijekom 2022. pripremio povodom „okrugle“ godišnjice.

- Poseban začin cijeloj priči utkali su i znamenita Dinamova desetka, Marko Mlinarić, jedan od nositelja proslavljene generacije, kao i njegov nasljednik, sadašnji vlasnik dresa s „Mlinkinim brojem“, Martin Baturina. Upravo je Mlinarić kao klupska legenda predao zlatnu desetku mladom Baturini kao predstavniku svijetle Dinamove budućnosti. - objavili su na web stranici Dinama.

Manekeni su za ovu kampanju tako postali legendarni Marko Mlinarić te novi dragulj iz Maksimira, Martin Baturina, koji je sadašnji vlasnik slavne 'desetke'. 

 

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Ekskluzivno iz sjedišta Uefe: Dogovor je pao, rušit će se Maksimir i graditi novi stadion s 32.000 mjesta!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije