Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEČ ZA MILIJUN DOLARA

VIDEO Brazilac nakon borbe grlio neutješnog Hrvata

Zagreb: Borilački spektakl KSW 51, Ante Delija - Oli Thompson
Marko Lukunic/PIXSELL
28.10.2021.
u 09:59

Prema televizijskoj statistici, Cappelozza je plasirao 235 udaraca, a Ante (koji po vokaciji nije "striker") tek 58, što je omjer koji mu kod sudačkog bodovanja nije mogao donijeti ništa osim časnog poraza

Ante Delija izgubio je meč protiv brazilskog borca Brune Cappelozze (45:49, 45:49, 46:48). 

 

Nakon okršaja, borci su se izgrlili kao da netom prije toga nisu vodili krvavi boj. A ovo kreševo moglo je zadovoljiti fanove MMA sporta. Bila je riječ o jednoj od najboljih teškaških borbi u povijesti ove američke organizacije, no ne za navijače Ante Delije kojem za utjehu ostaje činjenica da je za standarde ovog sporta i s 31 godinom još uvijek mlad. Naime, Cro Cop je pobjednik Prideova Grand Prixa postao na svoj 32. rođendan, a Stipe Miočić UFC-ov prvak postao je tri mjeseca prije svog 34. rođendana. 
 

Prema televizijskoj statistici, Cappelozza je plasirao 235 udaraca, a Ante (koji po vokaciji nije "striker") tek 58, što je omjer koji mu kod sudačkog bodovanja nije mogao donijeti ništa osim časnog poraza. U borbi je snažni Hrvat, ovom prilikom i tri kilograma teži, pokazao da ima golemo srce i iznimnu volju za preživljavanje u borbi i u najtežim situacijama. 


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije