Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKALI SU DA ODRADI BORBU

VIDEO Pobijedio je Hrvata pa saznao da je izgubio oca: Emotivna poruka rasplakala bi i kamen

instagram
28.10.2021.
u 09:13

Doduše, Cappelozza  kao da je takvo što slutio jer je prije proglašenja sudačke odluke pokazivao prstom u nebo a kada mu je Ray Sefo dodijelio pojas tada se rasplakao, baš kao i članovi njegove obitelji koji su bili na video-linku

Ante Delija izgubio je meč protiv Brazilskog borca Brune Cappelozze (45:49, 45:49, 46:48). 

Time je Brazilac zaradio milijun dolara, a nakon zacijelo najradosnije vijesti u karijeri, Cappelozza se suočio i s najtužnijom. Kako je na svom twitteru objavio novinar Aaron Bronsteter, a to je potvrdio i brazilski portal Superlutas, organizatori su Brazilcu, po želji članova obitelji, tek nakon borbe priopćili da mu je preminuo otac Joao. Doduše, Cappelozza  kao da je takvo što slutio jer je prije proglašenja sudačke odluke pokazivao prstom u nebo a kada mu je Ray Sefo dodijelio pojas tada se rasplakao, baš kao i članovi njegove obitelji koji su bili na video-linku.

''Najsretniji i najtužniji dan u mom životu. Nisam znao da sam izgubio najvećeg prijatelja u mom životu. Hvala ti na svemu, samo Bog može objasniti na čemu sve. Volim te više od života, hvala ti što si me naučio da budem ljudsko biće. Ovaj pojas je tvoj, stari'', napisao je na Instagramu emotivni Cappelozza te objavio fotografiju sa svojim ocem, ali i video kako plače nakon borbe.

Tužan je to epilog naradosnije večeri u karijeri ovog odličnog borca, u njegovoj najboljoj godini, kojom je protutnjao s tri nokaut pobjede - dvije u prvoj rundi i jednu u drugoj - a potom i s osvojenim pojasom prvaka PFL organizacije. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar acivij
acivij
12:12 29.10.2021.

Život nekada piše prave drame! 😥

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije