Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ZADNJOJ SEKUNDI

ANKETA Pogledajte rušenje hrvatskih snova: Je li ovaj gol trebao biti priznat?

2021 IHF Handball World Championship - Preliminary Round Group E - Norway v France
Foto: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
15.03.2021.
u 09:10

Francuzi su uzeli loptu i Porte je pucao u zadnjoj sekundi utakmice i zabio, no njemački suci ustvrdili su jako brzo da taj gol ne vrijedi jer se sirena oglasila prije nego li je lopta prešla gol-liniju.

Iako su još četiri minute prije kraja Francuzi vodili 28:25, rukometaši Portugala plasirali su se na Olimpijske igre u Tokiju i tako ugasili nade Hrvatskoj da će zaigrati na odgođenim Igrama. 

U zadnjoj utakmici kvalifikacijskog turnira u Montpellieru svladali su Portugalci Francusku s 29:28, a pobjednički pogodak postigao je Rui Silva pet sekundi prije isteka vremena.

Bila je to kontra na poklonjenu loptu Melvina Richardsona.

Nakon toga su Francuzi još uzeli loptu i Porte je pucao u posljednjoj sekundi utakmice i zabio, no njemački suci ustvrdili su jako brzo kako taj gol ne vrijedi jer se sirena oglasila prije nego li je lopta prešla gol-liniju. 

>> Pogledajte video OVDJE.

>> RECITE SVOJE MIŠLJENJE:

Portugalci će se na OI nadmetati u skupini s Egiptom, Bahreinom, Japanom, Norveškom i Švedskom.

Komentara 30

PP
Preodgojen_Povratnik
09:54 15.03.2021.

Budemo prezivjeli, sljedeci put budemo mi prvaci od tih 8 repki koje igraju rukomet.

RO
roland
11:00 15.03.2021.

Još u Egiptu je bilo jasno da mi to ne možemo proći!

BR
brcko21
14:49 15.03.2021.

sve me ovo jako podsjeća na propadanje hrvatske košarkaške reprezentacije i tada se oko reprezentacije okupila skupina trenera pod patronatom jednog starog nekad zaslužnog.Sport je napredovao a oni su i dalje mislili da se ratovi mogu dobiti lukom i strijelom i nikad nisu preuzeli krivnju, jer oni pobogu nikad nisu krivi, krivi su bili uvijek neki drugi -luk,strijela , suci,urote i sl.Zato bi HRS trebao iskoristiti ovaj trenutak zahvaliti se svima močenima u ovaj debakl te za početak možda zvati nekog stranog trenera koji će nam pokazati kojim putem.Nije to sramota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije