Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENADIO SRBINA

VIDEO 18-godišnji Hrvat senzacionalno je uzeo set Đokoviću. Dobio je ovacije navijača u Australiji

Australian Open
ISSEI KATO/REUTERS
14.01.2024.
u 14:54

Đoković je s uvjerljivih 6:2 osvojio prvi set, no Prižmić mu je uzvratio u drugom setu i tako iznenadio tenisku javnost. Nakon dugačke izmjene u tie-breaku, Đoković je poslao lopticu u aut i Prižmić je izjednačio na 1:1

Hrvatski 18-godišnjak Dino Prižmić u svom je debitantskom nastupu u seniorskoj konkurenciji na Grand Slam turnirima pružio snažan otpor prvom tenisaču svijeta Novaku Đokoviću koji je nakon četiri sata i jedne minute slavio sa 6-2, 6-7 (5), 6-3, 6-4 u njihovom dvoboju 1. kola Australian Opena. 

Aktualni juniorski pobjednik Roland Garrosa je gotovo tri sata igrao ravnopravan meč protiv najtrofejnijeg tenisača svih vremena natjeravši deseterostrukog pobjednika Australian Opena da već od početnog kola prvog Grand Slam turnira u sezoni bude na vrlo visokoj razini.

GALERIJA Hrvatski dragulj pruža odličan otpor Đokoviću

Australian Open
1/3

Đoković je s uvjerljivih 6:2 osvojio prvi set, no Prižmić mu je uzvratio u drugom setu i tako iznenadio tenisku javnost. Nakon dugačke izmjene u tie-breaku, Đoković je poslao lopticu u aut i Prižmić je izjednačio na 1:1. Mladi hrvatski tenisač potom je prstom pokazao prema nekome u publici te dobio ovacije australske publike u Rod Laver Areni. 

VEZANI ČLANCI:

Inače, dio publike navija za našeg Prižmića, moguće zbog toga što su protiv Đokovića jer su mu zapamtili ranije incidente kada je deportiran iz Australije. 

Video tog događaja možete pogledati OVDJE

Komentara 2

TO
Tornado0508
22:01 16.01.2024.

A nigdje ne pise zasto je cijela arena navijala za Hrvata Dinu, dok ovog poturicu nisu ni podrzali

BP
Besposlen pop
13:14 14.01.2024.

Ne vole Australci ovog ravnozemljaša više no Hrvati (sunarodnjaci matere mu)!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije