Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PPD Zagreb u Subotici

Vujović drugi put zaredom ostavio Mihića na tribini

Veselin Vujović
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/6
13.02.2016.
u 08:15

– Bojim se samo motivacije. Moji su igrači prije neki dan igrali protiv PSG-a, jedne od najboljih europskih momčadi, pred više od 15.000 gledatelja, a danas će igrati pred vjerojatno sto gledatelja protiv slabašnog Spartaka – rekao je Veselin Vujović, trener PPD Zagreba.

Rukometaši PPD Zagreba danas gostuju u Subotici u kojoj će igrati utakmicu SEHA Gazprom lige protiv domaćeg Spartaka. I dok se zagrebaši bore za plasman na završni turnir, Subotičani su nakon 15 odigranih utakmica na pretposljednjem mjestu sa samo tri pobjede (od Strumice su bili bolji dvaput i jednom od Borca).

– Bojim se samo motivacije. Moji su igrači prije neki dan igrali protiv PSG-a, jedne od najboljih europskih momčadi, pred više od 15.000 gledatelja, a danas će igrati pred vjerojatno sto gledatelja protiv slabašnog Spartaka. U svakom slučaju tražit ću maksimalnu ozbiljnost jer nam bodovi i te kako trebaju za plasman na Final-four – rekao je Veselin Vujović, trener PPD Zagreba.

U odnosu na utakmicu protiv Parižana, u Zagrebu su ostali Antonio Kovačević i Leon Šušnja, a umjesto njih mjesto u sastavu dobili su Lovro Šprem i Stanko Sabljić. Drugu utakmicu za redom Lovro Mihić ostao je na tribini.

Prva utakmica ovih dviju momčadi završila je pobjedom PPD Zagreba sa 36:22. Zanimljivo, najviše pogodaka na toj utakmici postigao je Mihić – šest

>>Vujović: Nema dobrog i jeftinog igrača

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije