Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KEVIN THÉOPHILE-CATHERINE

Veliko pojačanje za Dinamo! Sjajni stoper ostaje u klubu

Kevin Theophile-Catherine
Foto: GNK Dinamo
06.06.2020.
u 15:23

Théophile-Catherine u Dinamo je stigao iz francuskog prvoligaša Saint-Etiennea prije dvije godine. U međuvremenu je upisao više od pedeset nastupa za naš klub, između ostalog igrao je u Ligi prvaka te Europa ligi

Francuski branič Kevin Théophile-Catherine nastavlja svoj nogometni put u dresu Dinama, potvrdili su iz kluba na službenim stranicama. 

U subotu je postignut dogovor oko svih detalja novog trogodišnjeg ugovora na koji je Kevin Théophile-Catherine stavio svoj potpis te time potvrdio kako će i dalje ostati član plave svlačionice.

- Moram priznati kako se sjajno osjećam. Moja prva želja je bila ostati u Dinamu. Obitelj i ja se osjećamo sjajno u Zagrebu i Dinamo je klub u kojem želim provesti još puno lijepih trenutaka. Posljednje dvije godine napravili smo velike stvari, ali ostao sam da napravimo korak dalje u odnosu na sve do sada – rekao je Kevin po potpisu ugovora.

Théophile-Catherine u Dinamo je stigao iz francuskog prvoligaša Saint-Etiennea prije dvije godine. U međuvremenu je upisao više od pedeset nastupa za naš klub, između ostalog igrao je u Ligi prvaka te Europa ligi. U dresu Dinama osvojio je naslov prvaka Hrvatske prošle sezone kada je bio i važan dio momčadi na putu u europsko proljeće.

GNK Dinamo želi Kevinu puno sreće i zajedničkog zadovoljstva u sezonama koje su ispred nas.

Komentara 4

DU
Deleted user
17:23 06.06.2020.

Bravo Dinamo,bravo Mamiću.

DU
Deleted user
15:28 06.06.2020.

Bravo za sporfskog direktora, odlican posao, sa ovim nam se smjesi jos jedna liga prvaka na jesen na maksimiru Bravo i za Theofila, na ove dvije prijateljske se primjetio nedostatak pravog sefa i dirigenta zadnje linije Dobrodosao natrag u sastav i sretno

DU
Deleted user
09:35 07.06.2020.

Super igrac, dobro za Dinamo, a vjerojatno i za njega s obzirom sta se pisalo hehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije