Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA GDJE NEMA

Znate li što predstavljaju crvene točkice? Osvanula zanimljiva karta

Mapa nogometnih stadiona
Foto: Reddit
1/2
05.06.2020.
u 13:00

Cijela mapa je praktično crvena, s time da je najgušće kod Francuske, Njemačke, Danske, Italije, a u Hrvatskoj su oznake gušće nego primjerice u istočnijim državama.

Poznata izreka da je nogomet najvažnija sporedna stvar na svijetu čini se da nije obična floskula. 

Ovih se dana na društvenim mrežama pojavila mapa Europe koja pokazuje koliko je nogomet važan ljudima na našem kontinentu. 

Naime, svaki nogometni teren označen je sitnom crvenom točkicom, bilo da je riječ o profesionalnom ili amaterskom klubu. Rezultat je zaista impresivan

Foto: Reddit

Cijela mapa je praktično crvena, s time da je najgušće kod Francuske, Njemačke, Danske, Italije, a u Hrvatskoj su oznake gušće nego primjerice u istočnijim državama

>>> Pogledajte napad Grezde na Čolaka

 

Ključne riječi

Komentara 5

MA
MahnitiTapir
09:57 06.06.2020.

Hm, pa jel' ima kakve veze gustoća naseljenosti koja je u Hrvatskoj 73 stanovnika na km2, a u njemačkoj tri puta veća - 232 st/km2, Engleska-424 a Nizozemska čak 521?

DU
Deleted user
16:26 05.06.2020.

njemci žive na terenu

Avatar saaarac
saaarac
16:06 05.06.2020.

U istočnoj hercegovini nijedan nogometni teren?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije