Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U CRNOJ GORI

Velike zvijezde jugoslavenskog nogometa okupile su se na trodnevnom Mundijalu prijateljstva

Komemoracija za Ivicu Osima održana je u Sarajevu
Armin Durgut/PIXSELL
27.11.2023.
u 16:00

Trodnevni Ulcinjski mundijal prijateljstva okupio je na jednom mjestu bivše zvijezde Dinama, Hajduka, Partizana, Crvene zvezde, Slobode, Čelika, Budućnosti...

U crnogorskom gradu Ulcinju jučer je počeo trodnevni “Mundijal prijateljstva”. Vrijedni organizatori na čelu s Pavlom Pepđonovićem okupili su na jednom mjestu više od 200 nogometaša bivše Jugoslavije, koji su igrali sedamdesetih i osamdesetih godina.

GALERIJA Guardiola je oduševljen Joško Gvardiolom

Komemoracija za Ivicu Osima održana je u Sarajevu
1/7

Velikim ovacijama publika na središnjem ulcinjskom trgu Mala plaža dočekala je nekadašnje velike zvijezde jugoslavenskog nogometa – Ivana Gudelja, Nikicu Cukrova, Harisa Škoru, Radmila Mihajlovića, Ljubomira Radanovića, Faruka Hadžibegića, Miodraga Kustudića, Mehmeda Baždarevića, Ranka Stojića, Stanislava Karasija, Dušana Pešića, Dževada Šećerbegovića, Fahrudina Omerovića, Nikolu Nikića i Zlatka Krmpotića.

VEZANI ČLANCI:

Posebni gosti bili su olimpijci bivše Jugoslavije Moka Slavnić, Šaban Trstena, Igor Boraska, Mirko Puzović...Stigli su u Ulcinj i bivši nogometni suci Atif Lipovac, Boro Bezjak, Mateo Beusan, Goce Popec i Dobrivoje Srećković.

Jučerašnji dan obilježila je i promocija dokumentarnog filma “Ćiro Blažević”, a posebno za ovu priliku njegov sin Miro donio je repliku poznatog bijelog šala s kojim je Ćiro osvojio prvenstvo Jugoslavije, s Dinamom 1982. godine. 

Komentara 2

Avatar Castro
Castro
20:20 27.11.2023.

Hahaha Da nisam vidio nebih vjerovao… Jugoslavenski Mundial Prijateljstva !!! Hvala Franjo

Avatar barba_barba
barba_barba
21:22 27.11.2023.

Legendama ponestalo para i medijske pozornosti. Cecameca došla malo zapivati ? Franjo fala ti za sve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije