Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKAMO NOVOSTI

Modrić morao izaći s terena zbog ozljede nakon sjajne utakmice, u Realu zabrinuti

LaLiga - Cadiz v Real Madrid
Foto: Marcelo del Pozo/REUTERS
1/3
26.11.2023.
u 20:53

Navijače Real Madrida je zastrašila Modrićeva ozljeda. Hrvatski veznjak bio je primoran izaći iz igre u 70. minuti, a zamijenio ga je Dani Ceballos

Nogometaši Real Madrida pobijedili su u 14. kolu La Lige 3-0 protiv Cadiza, a hrvatski reprezentativac Luka Modrić (38) počeo je utakmicu od prve minute i asistirao gol Rodrygu povećanje vodstva na 2:0.

Brazilac je bio prvo ime utakmice, a nastavio je sjajnu formu. Nakon slabije forme na početku sezone i dugog golgeterskog posta, Rodrygo je ušao u odličnu formu i u zadnje tri utakmice zabio pet golova uz četiri asistencije za "kraljevski klub". 

Real je poveo u 14. minuti nakon prekrasne individualne akcije Rodryga. Prošetao se kroz protivničku obranu i zabio u gornji kut. Do poluvremena nije bilo promjene rezultata, a drugi je gol Rodrygo zabio u 64. minuti.

GALERIJA Razrušena Modrićeva kuća

LaLiga - Cadiz v Real Madrid
1/5

Modrić je odigrao jednostavno dodavanje za Brazilca, koji je ponovno pokazao sjajnu individualnu kvalitetu i zabio za 2:0.  Konačnih 3:0 postavio je Jude Bellingham u 74. minuti utakmice. Modrićevu asistenciju i Rodrygov gol za 2:0 pogledajte OVDJE.

Osim asistencije, Luka je generalno odigrao sjajnu utakmicu. Kreirao je dvije velike prilike, uputio tri ključna dodavanja, imao dva uspješna driblinga te uputio tri točne duge lopte.

Navijače Real Madrida je, međutim, zastrašila Modrićeva ozljeda. Hrvatski veznjak bio je primoran izaći iz igre u 70. minuti, a zamijenio ga je Dani Ceballos. Radi se o ozljedi mišića, a njegovo pravo stanje saznat će se u narednim danima.

Real se pobjedom vratio na vrh La Lige s 35 bodova u 14 utakmica, s utakmicom više od Girone koja u ponedjeljak od 21 sat igra protiv Atletica iz Bilbaa.

Komentara 6

Avatar Brko
Brko
21:16 26.11.2023.

Girona igra protiv Bilbaa. Malo se potrudite.

BL
blackeder2022
22:29 26.11.2023.

Luka,želim ti brz oporavak!

KU
Kujttim
21:29 26.11.2023.

A kaj će u Realu biti zabrinuti kada imaju vrhunskih, mladih, nedovoljno korištenih igrača? Ako netko zna, onda je to Real Madrid koliko se možeš pouzdati da će ti nogometaš od 38 godina odigrati više od 20 do 30 utakmicaa godišnje. I to s polovičnom minutažom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije