Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobio Dalićev pretpoziv

Velikan zainteresiran za mladog hrvatskog vratara, transfer bi bio milijunski

Ivo Grbić
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/3
10.03.2020.
u 18:12

Nekolicina turskih internetskih portala povezivala su zadnjih dana Grbića s ovim nogometnim velikanom

Lokomotivin vratar Ivo Grbić (24) jedan je od najvažnijih pojedinaca svoje momčadi. Potvrdio je to i pretpoziv kojeg mu je Zlatko Dalić uručio uoči nadolazeće reprezentativne akcije.

Očito je kako je ovaj talentirani vratar napredovao zadnjih sezona otkako igra HNL. A potvrda toj tezi je i informacija iz Turske koja sugerira da je za Grbića zainteresiran Bešiktaš.

Nekolicina turskih internetskih portala povezivala su zadnjih dana Grbića s ovim nogometnim velikanom.

Ako bi i došlo do transfera, on sigurno ne bi bio ispod 4-5 milijuna eura. Toliko, naime u Lokomotivi procjenjuju vrijednost svog vratara. 

Ključne riječi

Komentara 1

TO
Tomi
10:32 11.03.2020.

Kako to,kako? HZV

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije