Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOTNI KRAH

Procurile fotografije: Nekad je zarađivao milijune, a sada spava s kriminalcima i dilerima

Ronaldinho
Foto: Printscreen
1/7
10.03.2020.
u 08:30

Sud u glavnom gradu Paragvaja odredio Ronaldinhu i njegovu bratu pritvor do suđenja, jer su stranci koji su ilegalno ušli u zemlju te postoji mogućnost da pobjednu.

Ronaldinho, jedan od najboljih nogometaša svih vremena, prolazi kroz jako teško razdoblje jer je zbog posjedovanja lažne putovnice uhićen u Paragvaju. Ronaldinho i njegov brat sada se nalaze u zatvorskoj ćeliji s kriminalcima i dilerima i čekaju suđenje.

Njihovi problemi počeli su prošle srijede kada im je paragvajska policija pronašla krivotvorene dokumente. No uspjeli su se izvući jer je ustanovljeno kako su bili žrtve prijevare. No sve se ponovno zakompliciralo u petak, a Ronaldinho je završio u pritvoru.

Sud u glavnom gradu Paragvaja odredio im je pritvor do suđenja jer su stranci koji su ilegalno ušli u zemlju te postoji mogućnost da pobjednu.

Suđenje za ilegalni ulazak u Paragvaj može trajati i do šest mjeseci, ali mediji nagađaju kako Ronaldinho zbog svoje popularnosti neće dugo čekati suđenje.

Obojica su provela noć smještena u zgradi Nacionalne policije, gdje su kriminalci koji čekaju suđenje. Sada se na društvenim mrežama pojavilo nekoliko fotografija s mjesta događaja. Zanimljivo da Ronaldinho unatoč svemu što prolazi ne skida osmijeh s lica koji ga je krasio sve godine dok je bio na vrhuncu slave.

Ključne riječi

Komentara 8

21
215794
11:15 10.03.2020.

Po meni jedanmedju prvih 10 igraca cijelog svjeta barem do sada mozda najsimpaticniji jer je uvjek djelovao opusteno pokazivao je pozitivan karakter. Ovo sto je u zatvoru potpuno je normalno jer zakon bi trebao biti isti za sve zar ne dragi nase sudije?

JP
josip.pivar11
10:46 10.03.2020.

Pa u pravnim državama je valjda normalno da se za iste prekršaje jednako snose posljedice. Osobito zato što s obzirom na imovinsko stanje nije se trebao dovesti u takvu nepriliku.

Avatar Cro_co_deal
Cro_co_deal
09:33 10.03.2020.

"Osmijeh ga je krasio".... ono kad bezveze ispucavaš epitete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije