Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Vaterpolisti Juga upisali važnu pobjedu, ali 'fenjeraš' ih je jako namučio

Finale Final Four Triglav lige, VK Jug Dubrovnik - VK Radnički Kragujevac
Marko Prpic/PIXSELL
20.04.2021.
u 16:51

Jug AO sada je drugi na ljestvici s 19 bodova, pet manje od vodećeg Pro Recca protiv kojega će igrati u srijedu 21. travnja.

Vaterpolisti Juga AO učvrstili su se na drugom mjestu skupine A Lige prvaka svladavši u susretu 9. kola na turniru u Ostiji talijansku Ortigiju sa 11:9 (5:4, 4:2, 1:2, 1:1).

Dubrovčani su loše krenuli u susret, polovinom prve četvrtine zaostajali su 1:3, no potom su s nekoliko dobrih obrambenih reakcija već do kraja prvog dijela preokrenuli rezultat u svoju korist da bi u drugoj četvrtini stvorili prednost od tri gola razlike (9:6).

U posljednje dvije četvrtine Dubrovčani su postigli tek dva pogotka, ali i to je bilo dovoljno za očuvanje prednosti protiv posljednjeg sastava u skupini.

Hrvoje Benić postigao je tri gola za Jug, dva je dodao Alexandros Papanastasiou je dodao dva, a Loren Fatović, Luka Lončar, Filip Kržić, Danil Merkulov, Marko Žuvela i Paulo Obradović po jedan. Dvostruki strijelci za Ortigiju bili su Valentino Gallo, Stefan Vidović i Christian Napolitano.

Jug AO sada je drugi na ljestvici s 19 bodova, pet manje od vodećeg Pro Recca protiv kojega će igrati u srijedu 21. travnja. Slijede Olympiacos s 11, Marseille s 10, Spandau 04 s pet te Ortigia s tri boda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije