Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA liga

Vardar razbio PPD Zagreb i ušao u finale, Hrvati našem prvaku zabili 15 golova

PPD Zagreb - Vardar
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
07.04.2017.
u 19:12

Vardar sad čeka boljeg iz susreta Meškov – Veszprem, dok će PPD Zagreb u borbu za treće mjesto.

Rukometaši Vardara prvi su polufinalist SEHA lige. U polufinalnom susretu igranom u Brestu bez većih problema svladali su PPD Zagreb sa 38:26 i s lakoćom ušli u svoj peti finale ove lige koja postoji od 2011. godine.

Makedonska momčad krenula je bolje od samog početka te već u 10. minuti imala vodstvo 5:2 i natjerala Slavka Golužu na minutu odmora. No, ni to nije pomoglo, prednost je konstantno rasla pa se na odmor otišlo s 19:12 za Vardar.

Ni nastavak nije donio ništa bolje Zagrebu koji jednostavno nije imao kvalitetu za ozbiljniju prijetnju i na kraju je završilo s minus osam. Nedostajalo je agresivnosti, borbenosti, ali i kvalitete...

Zagrebaše su izmučili naši rukometaši koji igraju za Vardar, a koji su kombinirano postigli 15 golova: Čupić je zabio osam, Karačić četiri, a Cindrić tri. Dobar je bio i Borozan koji je zabio šest golova.

Kod Zagreba je raspoložen s osam golova bio Horvat, Mandalinić je zabio šest, a Vori tri.

Vardar će se za svoj treći naslov u SEHA ligi boriti protiv boljeg iz susreta Meškov – Veszprem, dok će PPD Zagreb u borbu za treće mjesto.

>>Trenerica rukometaša otkrila: Dečki nemaju problem što im naređuje žena

Komentara 1

KA
kalinovac
14:15 23.05.2017.

Samo vi prodavajte sportaše,a ministrica za oplodnju kuka da nam mladi odlaze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije