Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši izbornik

Željko Babić ima novi posao, evo koji klub preuzima

Željko Babić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
06.04.2017.
u 07:00

Bit će zanimljivo sljedeće sezone gledati sraz Tatrana i Gorenja, odnosno dvojice bivših izbornika, Goluže i Babića.

Željko Babić, bivši hrvatski rukometni izbornik, bit će od sljedeće sezone trener slovenskog Gorenja. Babić je već jednom bio trener u Sloveniji, u Krškom, ali tamo se nije dugo zadržao. Gorenje je posljednji put bio prvak Slovenije 2013., a zadnji su kup Slovenije osvojili davne 2003. godine.

Ove sezone prvi put igrali su SEHA Gazprom ligu i osvojili su šesto mjesto. Peto je bilo Celje, a “ose” su imale čak 15 bodova manje. Bit će zanimljivo sljedeće sezone gledati sraz Tatrana i Gorenja, odnosno dvojice bivših izbornika, Goluže i Babića. 

>>Goluža: Tu sam do kraja sezone, a onda idem tamo gdje sam dao riječ

Komentara 2

ME
medved12
07:08 06.04.2017.

ti su se usrećili

RU
RUKOMET333
18:38 15.04.2017.

igraju sa sedam igraca.. veliki ce to uspijeh biti..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije