Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUPINA E

Gavranović asistirao za rušenje Srbije u 90. minuti

Gavranović asistirao za rušenje Srbije u 90. minuti
Foto: Reuters/Pixsell
22.06.2018. u 21:53

Švicarska je u drugom kolu skupine E s 2:1 pobijedila Srbiju.

Nije moglo bolje krenuti za Srbiju, koja je povela već u 5. minuti kada je glavom s pet metara za 1:0 zabio Mitrović.

Mitrović je zaprijetio još u nekoliko navrata u prvih 45 minuta, no rezultat se nije mijenjao. Švicarci su najbolje prilike imali preko Džemailija, koji dobro reagirao u tim trenucima.

Shaqiri Švicarska Srbija
1/9

Švicarska je do izjednačenja stigla u 52. minuti kada je fantasično s 25 metara pogodio Xhaka koji je u proslavi provocirao navijače Srbije.

U 57. minuti Švicarska je mogla do potpunog preokreta kada je Shaqiri iskosa s desne strane gađao suprotni kut, no pogodio je okvir gola.

U nastavku je priliku dobio i napadač Dinama Mario Gavranović koji je najbolju priliku imao u 84. minuti kada je s desetak metara pucao ravno u Stojkovića.

Pobjedu je Švicarskoj u 90. minuti donio Shaqiri koji je pobjegao obrani Srbije i lakoćom zabio ispod Stojkovića za 2:1. Asistirao mu je Gavranović.

Komentara 151

BU
Bubalamala
21:51 22.06.2018.

Uf pobijedili vas kosovari !

Avatar rubinet
rubinet
21:23 22.06.2018.

platio sam danas misu u katedrali..za pobjedu Švicaraca

DE
dedač
19:40 22.06.2018.

e sad mogu mirno spavati, hvala VL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije