Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODSTRANJEN IZ REPREZENTACIJE

Štimac se čuo s Kalinićem i otkrio kako se Nikola osjeća nakon svega

Štimac Kalinić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
22.06.2018.
u 14:56

- Upire se prstom, a od Nikole još nismo doživjeli izjavu niti obraćanje javnosti. Čuo sam se s njim i znam da je shrvan. Nije mu lako, žao mu je što je odstranjen i što nije dio te priče - rekao je Štimac.

Nikola Kalinić spakirao je kovčege i napustio kamp hrvatske reprezentacije u Rusiji uoči utakmice s Argentinom na Svjetskom prvenstvu. Hrvatski napadač nije bio zadovoljan što je adut s klupe, a izborniku Zlatku Daliću zamjerao je što gura Andreja Kramarića ispred njega. Kalinićevo nezadovoljstvo je raslo, a sve je kulminiralo na utakmici protiv Nigerije kada se zagrijavao pa odbio ući kao zamjena za Mandžukića te dan poslije kada se požalio na bolove zbog kojih nije mogao trenirati.

Na ovu emisiju osvrnuo se Igor Štimac u emisiji Večernji pressing.

- Upire se prstom, a od Nikole još nismo doživjeli izjavu niti obraćanje javnosti. Čuo sam se s njim i znam da je shrvan. Nije mu lako, žao mu je što je odstranjen i što nije dio te priče. No, ostavimo to po strani, imat ćemo priliku i s njim razgovarati - rekao je Štimac.

Štimac Kalinić
1/13

Sa Štimcem se složio i Dario Šimić koji je bio gost u emisiji.

- Treba mu dati priliku da kaže što se dogodilo. Dogodila se ova situacija u kojoj će igrač najviše ispaštati. Žao mi je jer je on uvijek bio korektan - rekao je Šimić.

>> Pogledajte Večernji pressing: Igor Štimac i Dario Šimić

 

 

 

 

 

 

Komentara 111

MU
Muncimir
15:19 22.06.2018.

Tek poštivanje autoriteta nam je dalo ekipu i uspijeh. Odrasla osoba odgovorna je za svoje postupke, treba je prije razmisliti što radi.

GR
grebza
15:15 22.06.2018.

Svojim postupcima je sam sebe izbacio i sada bi ga trebali žaliti. Jadan je ali ne zato što je poslan kući.

DO
DonQuijote
15:36 22.06.2018.

No još bi samo trebalo da se počne opravdavati i dalje narušavati atmosferu. Napuhanko i povrijeđena veličina, razmaženo derište stavio je sebe iznad interesa reprezentacije i više mu nikada ne treba pružiti priliku. Ima na stotine igrača koji bi dali život da zaigraju za reprezentaciju, Kalinić je zeznuo barem jednog od njih i možda mu nepovratno zeznuo karijeru. Nek se poklopi ušima i šuti. Takvi koji misle da vrijede više od kolektiva su teret i sebi i kolektivu. Možda je dobar nogometaš ali je mizerija od čovjeka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije