Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC 257

McGregor u šoku, Poirier ga nokautirao u drugoj rundi nakon strašne serije!

MMA: UFC 257
Foto: Jeff Bottari/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/4
24.01.2021.
u 07:05

- Ne možeš biti dobar ako si neaktivan. Noga mi je postala neaktivna, a osim toga Dustin ju je razbio svojim low kickovima - rekao je McGregor

Dustin Poirier nokautirao je Conora McGregora u drugoj rundi na sjajnoj UFC 257 priredbi u Abu Dhabiju. Irski borac dominirao je do toga trenutka, ali onda je uslijedila serija udaraca Poiriera i sve je bilo gotovo.

McGregoru je ovo bio povratnički meč nakon godinu dana stanke.

- Ne možeš biti dobar ako si neaktivan. Noga mi je postala neaktivna, a osim toga Dustin ju je razbio svojim low kickovima - rekao je McGregor i potvrdio da će se i dalje boriti:

- Vratit ću se, naravno. 

Poirier je dodao:

- Sretan sam i zadovoljan kada se pogledam u ogledalo. 

Oba borca za današnji nastup dobit će rekordne honorare. McGregor je najbolje plaćeni borac pa će mu na račun sjesti pet milijuna dolara, dok će Poirier zaraditi milijun dolara.

Ovo dva borca sastali su se i 2014. godine kada je u McGregor osigurao pobjedu u prvoj rundi.

Ključne riječi

Komentara 6

PA
Paket
06:49 24.01.2021.

Lijepo ga je prebio

SC
schwertransport
06:49 24.01.2021.

Kako je ruzno kad ovi spikeri na golu daju prednost McGregoru i kad izgubi...uf sjajno Porier...totalno neprofesionalno.

DH
dalibor.hren
22:31 24.01.2021.

Dobro mu je začepio gubicu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije