Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI RUSIJE

Dalić komentirao dolazak predsjednice, a Rakitić poručio: Oni su naši heroji

Dalić i Rakitić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/10
06.07.2018.
u 17:57

- Respektiramo Rusiju, ne možeš proći među osam najboljih ako nisi kvalitetan. Izbacili su Španjolsku i bit će nam teško. Ni jednu utakmicu na SP-u nije nam bilo lako - rekao je Dalić.

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić i dokapetan Ivan Rakitić u Sočiju su održali posljednju konferenciju za medije uoči sutrašnje utakmice s Rusijom u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva. 

- Ne možemo birati protivnika, bio to domaćin SP-a ili netko drugi. No, naši igrači igraju velike utakmice i to za njih ne bi trebao biti problem. Trebamo igrati svoju igru - rekao je Dalić i dodao:

- Respektiramo Rusiju, ne možeš proći među osam najboljih ako nisi kvalitetan. Izbacili su Španjolsku i bit će nam teško. Ni jednu utakmicu na SP-u nije nam bilo lako. Ako želimo ostvariti dobar rezultat, morat ćemo nametnuti svoj stil igre.

Dalić i Rakitić
1/12

- Osjećamo se jako dobro, prezadovoljni smo uvjetima, smještajem i stadionima. Imamo samo riječi hvale i ovo je za nas lijepi događaj. 

Dalić se osvrnuo na najavljeni dolazak predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

- Za nas je dobar motiv da je predsjednica bila na prošloj utakmici i da će opet doći sutra. Ona je naša predsjednica i daj Bože da opet dođe.

- Najvažnije je da smo stigli do četvrtfinala. Bit će jako lijepo igrati protiv Rusije, uživat ćemo u svakom trenutku - dodao je Rakitić pa se osvrnuo na Mandžukića:

- On je za nas jako bitan igrač, prvi ide u napad, ali i obranu. Uvijek daje sve od sebe i jako smo sretni da je s nama. Spreman je i želimo ga vidjeti u najboljem izdanju.

Rakitić je igrao puno velikih utakmica, može li ih usporediti sa sutrašnjom?

- Utakmica s klubovima ne može se usporediti s reprezentacijom. Ovo je nešto posebno i drugačije. 

Rakitić se prisjetio uspjeha Hrvatske 1998.

- Bio sam premali da bih išao u Francusku, pratio sam nastupe u svom selu u Švicarskoj. Sjećam se da smo svi bili "ludi". Oni su naši heroji, napravili se velike stvari.

>> Darijo Srna u Večernjem pressingu

Komentara 49

JT
Jedan_tamo
18:08 06.07.2018.

Mi smo uz vas i vjerujemo u vas!! Naprijed momci!! Idemo Hrvatska!!!

DU
Deleted user
18:24 06.07.2018.

Samo je jedno u mom zivotu vrijedno...dalje znate....🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

ŠT
ŠtoReći
18:22 06.07.2018.

Lijepo li je Hrvat biti majko, hvala ti ... Ljubit Boga bližeg svoga tu i umrijeti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije