Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U LAZIO ILI GENOU

Uz Brozovića, uskoro bi se koloniji u Italiji mogao priključiti i Tomečak

Ivan Tomečak
Foto: HNK Rijeka
12.01.2015.
u 15:10

Rijeka je Tomečaka, kako doznajemo, spremna pustiti za milijun eura. Dolaskom Tomasova ionako se zaoštrila konkurencija na desnom boku...

Marcela Brozovića već se nekoliko mjeseci dovodi u vezu s talijanskim klubovima, no zasad se još nije našao onaj koji je spreman platiti 7-8 milijuna eura. No, put Italije uskoro bi mogao još jedan Hrvat, igrač Rijeke Ivan Tomečak.

Otvoren interes za povremenog hrvatskog reprezentativca proteklih su dana pokazali Genoa i Lazio.

S njima je preko agenata u Italiji već kontaktirao Tomečakov zastupnik Antonio Franja. Branič Rijeke vezan je ugovorom još godinu i pol dana, ali naznačio je da želi inozemni transfer, a potencijalno i ozbiljniji status u reprezentaciji.

Rijeka je Tomečaka, kako doznajemo, spremna pustiti za milijun eura. Dolaskom Tomasova ionako se zaoštrila konkurencija na desnom boku...

>> Tomečak: Rijeka je skoro ispala, bojao sam se doći, a sad igra ljepše od Dinama

Komentara 5

FC
fajter.coric
18:46 12.01.2015.

TOMASOV JE KRILO A TOMIOCA BEK ..nigdi veze

DI
diskasting
18:26 12.01.2015.

pa rekao sam već nisu u EU slaboumni pa vide šta i kako se radi u hrvatskoj tj. kako glavonja radi i prodaje igrače prek repke i bildanje cijene igraču posebice na ovom slučaju brozovića, svaki € se gleda. otiće će broz i za 5m€ bez beda nitko da pošalje ponudu hehe. pa ko se to vratio ko bubimir kad ga tri puta spomeneš on dođe evo ga marsijanac!!!!!

IZ
iznogudxxx
20:30 14.01.2015.

nitko iz dinama nije gratis napustio klub, a pogotovo ne poklonjen

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije