Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOMISLAV PACAK

'Utvrđuje se identitet gledatelja koji su vrijeđali Livaju. HNS može zabraniti dolazak na utakmice vatrenih'

KATAR 2022 - Nogometaši u inspekciji terena uoči utakmice Hrvatske i Brazila
Igor Kralj/PIXSELL
07.06.2023.
u 18:06

Prilikom treninga vatrenih pojedinci su uputili ružne riječi prema našem napadaču što je izazvalo brojne komentare

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić odradio je press konferenciju na Rujevici i odgovarao na pitanja o atmosferi u reprezentaciji te Marku Livaji. Podsjetimo, kapetan Hajduka je u dogovoru s izbornikom Zlatkom Dalićem odlučio napustiti vatrene uoči nastiupa na final fouru Lige nacija. Toj odluci prethodilo je ružan incident u kojem su navijači vrijeđali Livaju tijekom treninga Hrvatske. 

- Tužno je da pričamo o ovakvoj temi, a čeka nas jaka utakmica s Nizozemskom. Situacija je bila dosta ružna, jako ružno vrijeđanje od strane navijača, moja reakcija je bila takva kakva je bila. Puno je djece bilo okolo. Postoje pravila ponašanja i za nas igrače i za navijače. Ne podržavam takve stvari i to je to što bih rekao na tu temu - rekao je Kovačić i više nije želio komentirati taj slučaj.

GALERIJA Kovačić o Livaji i odlasku iz Chelseaja: Jako ružna situacija i vrijeđanje

KATAR 2022 - Nogometaši u inspekciji terena uoči utakmice Hrvatske i Brazila
1/7

Na kraju konferencije za medije HNS-ov glasnogovornik Pacak naglasio je da se su Marka Livaji vrata reprezentacije i dalje otvorena te da mu je žao što se dižu tenzije bez potrebe

VEZANI ČLANCI:

Otkrio je i da je pokrenut postupak kako bi se utvrdio identitet gledatelja koji su vrijeđali nogometaša Hajduka te da im HNS ima pravo uskratiti mogućnost dolaska na utakmice i treninge reprezentacije. To bi prema svemu sudeći mogao i napraviti kako bi se slične stvari više ne bi ponavljale. 

 

Ključne riječi

Komentara 16

BS
Blue_shirt
18:36 07.06.2023.

Gospodine Pacak, odlično identificirati osobu i zabraniti mu dolazak. Ali prije toga na tom istom stadionu imate kamere i prije nekoliko dana je uništeno pola tribine. Koliko ste identificirati osoba jer je to bila utakmica pod hns organizacijom ?

DM
drazen.muhvic
18:30 07.06.2023.

Možda bi i Livaju trebalo kazniti zabranom dolaska na utakmice hrvatskog Kupa?

Avatar Original_Brexit
Original_Brexit
19:58 07.06.2023.

Ma ajde dosta više ovih babarija. Onda zabranite i Livaji dolaske na utakmice HNL-a. Šta je previše je previše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije