Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crna zvijer

Ulazi u ring protiv prvaka, a u treninge je uključio i seks: To je dobro za kukove!

Derrick Lewis
Foto: Reuters
1/2
27.10.2018.
u 12:54

Derrick Lewis, poznat i kao Crna zvijer, u posljednjih deset nastupa je ostvario omjer 9:1.

Borba protiv Daniela Cormiera bit će najveći izazov u karijeri Derricka Lewisa, ali Crna Zvijer ima svoje metode kako se pripremiti za UFC 230.

Dvostruki prvak Cormier, koji se naslovom u teškoj kategoriji okrunio u srpnju nokautiravši Stipu Miočića, veliki je favorit te će njegov stil borbe i neumorni pristisak predstavljati veliki problem za Lewisa.

Ipak, uvijek šaljivi Lewis je u intervju za  The Rich Eisen Show objasnio koje je mjere poduzeo pri treningu kako bi bio maksimalno spreman za Cormiera, prenosi Fightsite.

 - Radio sam na kondiciji i ničem drugom. Uključio sam čak i seks. Seks mi pomaže s kukovima. Znam da je Cormier hrvač stoga protiv njega morate spustiti kukove jako nisko. I baš zato sam se ja dobro naradio s tim kukovima - rekao je Lewis.

Mnogi fanovi smatraju da Lewis nije zaslužio borbu za pojas iako je u posljednji deset nastupa ostvario omjer 9:1, porazivši borce kao što su Francis Ngannou, Travis Browne, Roy Nelson i Alexander Volkov kojeg je nokautirao na nedavnom UFC-u 229.

 - Naravno da će reći da ne zaslužujem priliku. To je valjda tako zbog mog stila borbe. Ostali se bave mješovitim borilačkim vještinama. Ja se samo volim potući. Oni vjerojatno misle da ja borbe dobivam na sreću. Ja mislim da pobjeđujem zbog svoje srčanosti - dodao je Lewis.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije