Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUGAČAK JEZIK

Prvo je nokautirao Stipu Miočića, a sada ga vrijeđa i naslađuje se!

Stipe Miočić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
19.10.2018.
u 15:13

- Kunem vam se da se ne bojim Stipe Miočića. Zašto bih ga se bojao? Samo mi meč protiv njega nema nikakvog smisla u ovom trenutku.

Razlog zbog kojeg Daniel Cormier ne želi revanš protiv Stipe Miočića u ovom trenutku jest – novac! Ne radi se o svjetskom mega okriću jer je sasvim jasno da DC traži način da na kraju karijere na svoj bankovni račun spremi pozamašnu zalihu za mirovinu. No, sada je to i direktno rekao!

Na druženju s novinarima u četvrtak koje je organizirano povodom UFC-a 230, UFC-ov prvak u dvije divizije je bio vrlo direktan. Kaže da nije zaradio novac koji je vjerovao da će zaraditi u meču protiv Miočića, a krivicu je svalio na američko-hrvatskog borca.

- Nikada nisam rekao da se bojim Stipe. Kunem vam se da se ne bojim Stipe Miočića. Zašto bih ga se bojao? Samo mi meč protiv njega nema nikakvog smisla u ovom trenutku. Nemam problema da se u budućnosti ponovno borimo. Nije da mi je to bila najteža moguća borba - odgovorio je Cormier novinarima, a prenosi Fightsite.

A onda je odlučio “spustiti” Miočiću radi njegovog konzervativnog pristupa ovom poslu. Stipe je, naime, uvijek vrlo korektan prema svojim protivnicima i prezire “trash talk” – nešto bez čega je velika zarada u današnjem MMA svijetu potpuno nezamisliva.

- Drago mi je da je napokon postao glasan jer, dovraga čovječe, da je to činio od početka, možda bi i zaradili nekakav novac. PPV nije bio dobar, pa niti mi nismo zaradili puno novca. Očito je što prodaje priču. Možda sada osigurava mjesto za budućnost i neki budući naš meč - objašnjava Cormier.

Slaže li se s Miočićevim tvrdnjama da je bio bolji do kobnog udarca desnom rukom koji ga je poslao u zemlju snova?

- Mislim da je to potpuna glupost, on govori da je to prvi i zadnji put da ću ga pobijediti. Pa nije da me rasturao tamo u kavezu. Kaže da je pobjeđivao u toj rundi. Ja sam bio taj koji je Stipu pogađao čistim udarcima. Bila je to podjednaka runda, a onda sam ga nokautira - zaključuje DC.

Cormier će pojas prvaka u teškoj kategoriji braniti početkom studenog u MGM Grand Garden Areni u New Yorku. Tamo  ga čeka Derrick Lewis.

>> Pogledajte Thompsonov nastup na meču Filipa Hrgovića

Komentara 2

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
23:32 19.10.2018.

crnog debelog je Jon Jones u dva meča izbombardirao tako da je Cormier plakao na kraju kao beba i rekao da je ovaj bolji od njega a vidi ga sada prvak teške kategorije, putujući cirkus je taj ufc

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
19:10 02.11.2018.

Cjenila sam Cormiera do meča sa Stipom nakon toga izgubio je u mojim očima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije