RIZIN Confessions

Cro Cop upao raskrvarenom Martinezu u svlačionicu: Zaslužuješ revanš!

Cro Cop
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/3
24.10.2018.
u 17:02

Filipović je Martineza pobijedio već u prvoj rundi nakon što je liječnik prekinuo meč zbog velike posjekotine na glavi borca iz Guama.

Japanski RIZIN objavio je novi nastavak “RIZIN Confessions” magazina u kojemu se prisjetio posljednje priredbe održane 30. rujna. U magazinu je između ostaloga prikazano što je prethodilo borbi Mirka Filipovića i Roquea Martineza, kako je njihov srazu izgledao u ringu, ali i što je uslijedilo po svršetku meča. 

“Oporavio sam se jako brzo, brže nego što je itko mogao zamisliti. Sada sam opasniji nego u svojim Pride danima. Mislim da sam danas bolji borac”, izjavio je Cro Cop u intervjuu prije borbe.

Svoje tvrdnje je dokazao i u samom dvoboju u kojem je rutinirano pobijedio borca s Guama nakon što je liječnik prekinuo meč u prvoj rundi zbog velike posjekotine na Martinezovoj glavi, prenosi Fightsite.hr

RIZIN-ove kamere su otkrile i razgovor između Roquea Martineza i njegovog trenera prilikom izlaska iz dvorane, a u kojem trener tvrdi da se ne radi o porazu i da je bio odličan do tog trenutka.

U nastavku se u Martinezovoj svlačionici pojavljuje i Cro Cop, koji mu pruža ruku i kaže mu da s obzirom na posjekotinu i način na koji je meč završio zaslužuje revanš.

“Zaslužuješ revanš. Možda na Staru godinu…”, ponudio je Filipović.

Komentara 2

FR
Frapin
18:13 24.10.2018.

Odrasti junače i pogledaj se u ogledalo!!!!

GV
golub Vaso
17:34 24.10.2018.

hormoni rasta imaju nuspojave Mirko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije