Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽESTOKA REAKCIJA

Stipe Miočić izgubio živce: Možete me poljubiti u du**!

Stipe Miočić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/6
10.10.2018.
u 21:54

Miočić je u srpnju od Daniela Cormiera izgubio titulu UFC-ovog teškaškog prvaka i sve od tada se nada revanšu. Rekao je kako ne želi niti jednu drugu borbu, no možda se na neki način i pomirio s time da Cormier planira čekati Brocka Lesnara.

Kako je Stipe Miočić ljutito reagirao povodom ugovaranja borbe Daniela Cormiera i Derricka Lewisa, tako je odmah medije zanimalo doći do još pokoje izjave. I to je uspjelo Brettu Okamotu s ESPN-a.

Miočić je u srpnju od Daniela Cormiera izgubio titulu UFC-ovog teškaškog prvaka i sve od tada se nada revanšu. Rekao je kako ne želi niti jednu drugu borbu, no možda se na neki način i pomirio s time da Cormier planira čekati Brocka Lesnara. Ipak, ugovaranje borbe protiv Lewisa, koji je posljednji put nastupio prije samo par dana, itekako ga je razljutilo. Do njega je, putem SMS-a, uspio doći Brett Okamoto s ESPN-a, piše Fightisite.

- Bio sam u pregovorima, odnosno planirao sam ponuditi svoj nastup u Madison Square Gardenu, da bih spasio event, ali niti u jednom trenutku nisu mi ponudili Cormiera. Protiv njega sam se spreman boriti bilo kada i bilo gdje. Sve o čemu razmišljam je kako vratiti pojas u svoje vlasništvo - napisao mu je Stipe.

Već je ranije danas otkrio kako bi sigurno prihvatio borbu za tri i pol tjedna, da su mu je ponudili. Naravno, tu se nije uzela u faktor činjenica da Cormier gotovo sigurno ne bi prihvatio Miočića, kao što je bio spreman prihvatiti na papiru puno lakšeg protivnika, što je Lewis.

- Očistio sam diviziju, obranio sam titulu više puta nego itko prije i želi li mi netko reći da ne zaslužujem priliku pokušati je vratiti? Možemo me poljubiti u dupe ako mislite da ne zaslužujem! - još je jednom porukom dodao Stipe.

Nije Stipe jedini ljutit ili razočaran, većina fanova smatra kako Lewis nije zaslužio tu priliku, posebno nakon izjave od nedjelje, kada je i sam rekao da tjelesno nije spreman odraditi tako zahtjevnu borbu. No, već idući dan promijenio je priču te je rekao kako bi uz dobar honorar to bio spreman odraditi. Na kraju je dan honorar vjerojatno stigao i Lewis je postao headliner UFC 230 eventa. Najrazočaraniji čovjek takvim raspletom svakako je bivši prvak, Stipe Miočić.

>> Pogledajte nastup Thompsona na borbi Hrgovića

Komentara 4

KA
kajbum
23:28 10.10.2018.

Sigurno da jest ali ko pise po HR novinama nije ni cudo

KU
kupatilo
00:19 11.10.2018.

Stipe zaomi te ali i samsi kruv.Corniera si neozbiljno shvatio.Radio se po televiziji suobizove umjesto dasi se spremo za mec i toti se osvetilo.Uvjek moras biti spreman i nema opustanja to moras znati.

NO
nogogaz
21:35 12.10.2018.

Miocic uziva kad se ga poljublja u du**? Ali ne virujem da je gej iako poziva da ga u du**.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije