Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priče kruže

Uefa napravila veliki gaf koji bi mogao pokrenuti teorije zavjere!

Luka Modrić i Mateo kovačić
Foto: Press Association/PIXSELL
1/2
04.05.2018.
u 16:29

Nije dugo trebalo da se to proširi društvenim mrežama, već kreću teorije zavjere

Nakon burnog nogometnog tjedna saznali smo da će u finalu Lige prvaka igrati Real Madrid i Liverpool. U Kijevu će 26. svibnja snage odmjeriti dva nogometna velikana koji zajedno imaju 17 titula u ovom natjecanju.

Real je s 12 naslova rekorder Lige prvaka, a ove će godine imati priliku osvojiti treći uzastopni trofej. S druge strane, redsi imaju pet naslova, a posljednji finale igrali su prije 11 godina u Ateni.

I dok je Real blagi favorit prema kladionicama, Uefa je već Liverpool proglasila pobjednikom! Naime, na službenim stranicama krovne europske nogometne organizacije pisalo je da je Liverpool pobjednik sezone 2017./18.

Naravno, nije dugo trebalo da se to proširi društvenim mrežama, već kreću teorije zavjere da se Kloppova momčad ove sezone gura prema trofeju.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar pittbull
pittbull
17:23 04.05.2018.

Delac prestani piti te tablete,skode ti..

BI
Bilstein
10:31 05.05.2018.

i real na to pristao? hajde novinaru da ti nisi sta masno pojeo?

DU
Deleted user
18:10 04.05.2018.

U nogometu najmeštena utakmica !? Ma da, nategnuta teorija zavjere.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije