Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRALJEVI ČASTE

Modrić i Kovačić od Reala dobili nevjerojatno skupe poklone

Luka Modrić i Mateo Kovačić
Foto: Gtres/PIXSELL
1/6
04.05.2018.
u 15:50

Kraljevski klub obećao je svim igračima Rolex satove ako osvoje Ligu prvaka i sada je ispunio obećanje.

Nogometaši Real Madrida spremaju se za finale Lige prvaka s Liverpoolom u kojem love treći naslov zaredom i 13. ukupno, a još uvijek im stižu nagrade za uspjehe iz prošle sezone.

Kraljevski klub obećao je svim igračima Rolex satove ako osvoje Ligu prvaka i sada je ispunio obećanje. Marca navodi da je Real na to potrošio 720,000 eura, a o satovima je pregovarao kapetan Sergio Ramos. Branič je izabrao model sata kojem je na poleđini ugravirano "Duodecima" (12. naslov u Ligi prvaka).

No, satovi su samo tek manji dio nagrada od ukupno 70 milijuna koje su Luka Modrić, Mateo Kovačić i ostali igrači podijelili nakon što su prošle sezone osvojili La Ligu i Ligu prvaka.

Osvoje li realovci Ligu prvaka i ove sezone, nagrade će biti nešto skromnije jer nisu uspjeli otići do kraja u prvenstvu i kupu. Za pobjedu u finalu u Kijevu, svaki će igrati dobiti 600.000 eura plus još jedan vrijedni poklon.

Komentara 13

Avatar grbadeva
grbadeva
18:02 04.05.2018.

Sića rođo, sića.

DU
Deleted user
11:04 05.05.2018.

Samo Modrić i Kovačić? Ma daj, sramite se naslova.

HR
hrvatin
14:41 05.05.2018.

Kakav je ovo clanak i jeli novinar pismen?Napisao je da su vec osvojili ligu prvaka("Kraljevski klub obećao je svim igračima Rolex satove ako osvoje Ligu prvaka i sada je ispunio obećanje. ")!? S obzirom na koji su nacin dosli do finala mozemo zamisliti kako ce i protiv Liverpoola biti "posteno"sudjenje.Mozda ih je novinar zato unaprijed proglasio pobjednicima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije