Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA finale

Udarac za Cleveland: Upitan nastup Lovea u trećoj utakmici

Kevin Love
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
08.06.2016.
u 10:58

U utorak je Love propustio trening, a o tome hoće li se pojaviti u sastavu srijedu bit će odlučeno nakon što u srijedu obavi još jedan liječnički pregled.

Nastup krilnog centra Cleveland Cavaliersa Kevina Lovea u trećoj utakmici finala doigravanja NBA lige protiv branitelja naslova Golden State Warriorsa u srijedu upitan je zbog udarca u glavu kojega je zadobio u prvom poluvremenu druge utakmice igrane u Oaklandu u nedjelju.

Love je u drugoj četvrtini utakmice u Oaklandu u borbi za loptu dobio udarac laktom u potiljak od Harrisona Barnesa, te se nakon kraćeg boravka na klupi vratio u utakmicu, no početkom treće četvrtine je zbog vrtoglavice napustio utakmicu.

U utorak je Love propustio trening, a o tome hoće li se pojaviti u sastavu srijedu bit će odlučeno nakon što u srijedu obavi još jedan liječnički pregled.

Love je udarac zadobio pri rezultatu 39-30 za Warriorse, a utakmica je završila rezultatom 110-77, te su tom pobjedom Warriorsi poveli sa 2-0 u seriji koja se igra na četiri pobjede.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije