Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkazan let

U zadnji čas spriječena moguća tragedija, u zrakoplovu trebao biti i Luka Modrić!

Luka Modrić
Foto: Screenshot
1/4
20.09.2020.
u 17:18

Kraljevski klub večeras otvara novu sezonu gostovanjem kod Real sociedada

Glasnogovornik madridskog Reala potvrdio je španjolskim medijima da je momčad u zadnji čas promijenila plan putovanja prema San Sebastianu jer su mehaničari uoči polijetanja uočili da je na zrakoplovu zakazala hidraulika, prenosi Reuters.

Momčad je stoga morala pronaći novi zrakoplov, te je uz malu odgodu na vrijeme poletjela prema Vitoriji odakle je putovanje prema  tom baskijskom gradu nastavila autobusom.

Uz članove uprave Reala, u San Sebastian su uz trenera Zinedinea Zidanea krenuli sljedeći igrači: Courtois, Lunin, Altube, Carvajal, Ramos, Varane, Nacho, Marcelo, Odriozola, Mendy, Kroos, Luka Modrić, Casemiro, Valverde, Odegaard, Marvin, Arribas, Benzema, Mayoral, Jovic, Vinicius i Rodrygo.

Večeras u 21 sat kod Reala iz Sociedada otvaraju novu sezonu.

Komentara 10

BE
bezvrijedanyugodinar
19:30 20.09.2020.

Momčad je stoga morala pronaći "novi" zrakoplov, ne novi već "drugi"

Avatar Bell940
Bell940
18:49 20.09.2020.

Naslov za zahod i veliku nuždu

Avatar razbojnik404
razbojnik404
19:24 20.09.2020.

Topli zrak senzacionalizma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije