Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turnir Četiri kafića

U Spaladiumu igraju Mijatović i Scifo, Pepe ipak ne može

Bilić Vranković
Nino Strmotić/PIXSELL
08.12.2009.
u 14:43

Splitski malonogometni turnir Četiri kafića, memorijal Dine Petrinovića koji se igra 27. prosinca, i ove je godine privukao brojne zvijezde.

U Spaladium areni, a finale će izravno prenositi HRT, zaigrat će dobar dio brončanih vatrenih, mnogi sadašnji reprezentativci i hajdukovci. Dolazak su potvrdili i Mijatović i Scifo, Rakitić nagovara Kuranyja, a zbog skupog osiguranja od ozljede Pepe je upitan.

Parove polufinala izvukla su dvojica izbornika, Slaven Bilić i Josip Vranković, a to su Tropic club Equador i Plava kava te Stella mare i Vanilla. Prihod ide Centru Mir u Rudinama koji se brine o djeci s problemima u razvoju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije