Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKIH NEMA

U rukometnoj euforiji sastaju se i Kauboji: Červar objavio popis za SP 2021.

PPD Zagreb najavio utakmicu 5. kola EHF Lige prvaka protiv Celj - Pivovarne Laško
Borna Filic/PIXSELL
12.12.2020.
u 12:14

Na tom popisu nalazi se 19 igrača, uz još četvoricu na pričuvnoj listi. Reprezentacija se okuplja 26. prosinca 2020. u Zagrebu i nakon testiranja odmah kreće u Poreč

Izbornik hrvatske muške seniorske reprezentacije Lino Červar pozvao je igrače na prvo okupljanje uoči Svjetskog rukometnog prvenstva koje će se održati u Egiptu od 13. – 31. siječnja 2021. godine. 

Na tom popisu nalazi se 19 igrača, uz još četvoricu na pričuvnoj listi. Reprezentacija se okuplja 26. prosinca 2020. u Zagrebu i nakon testiranja odmah kreće u Poreč. Tamo će boraviti i trenirati  do 30. prosinca, nakon toga slijede dva dana predaha za doček Nove godine, a zatim slijedi nastavak priprema.

Na popisu nema ni igrača koji nastupaju na FINAL 4 Lige prvaka koji se igra u Kelnu 28. i 29. prosinca 2020., ili onih koji igraju u nekima od najjačih europskih liga poput Njemačke, Mađarske, Poljske. Svi će se oni priključiti na drugom okupljanju koje će biti zakazano za 1. siječnja 2021. godine.

Kao što je poznato, Hrvatska će uz pripreme za Svjetsko prvenstvo u razdoblju od Nove godine do 12. siječnja kada se planira odlazak za Egipat, odigrati dva susreta EHF EURO Cupa sa Španjolskom. Prvi je u Poreču 5. siječnja, a drugi u Madridu 9. siječnja. 

Popis igrača za prvu fazu priprema:

Marin Šego (MONTPELLIER HB),  Ivan Pešić (HC MESHKOV BREST), Mate Šunjić (US IVRY HANDBALL), David Mandić (RK PPD ZAGREB), Lovro Mihić (ORLEN WISLA PLOCK), Valentini Ravnić (RK PPD ZAGREB), Ivan CUPIĆ (RK VARDAR 1961), Zlatko Horvat (RK METALURG SKOPJE), Josip Božić Pavletić (RK PPD ZAGREB), Marin Sipić  (RK PPD ZAGREB), Nikola Grahovac (RK PPD ZAGREB), Gianfranco Pribetić (RK NEXE), Halil Jaganjac (RK NEXE), Josip Šarac (RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO), Matej Hristić (RK PPD ZAGREB), Lovro Jotić (RK VARDAR 1961), Janko Kević (RK NEXE), Josip Vekić (RK VARDAR 1961), Luka Šebetić  (REMBLAY EN FRANCE HANDBALL)

Rezervni igrači (dolaze u slučaju naknadnog poziva): Stipe Mandalinić (RK EUROFARM RABOTNIK), Ante Gadža (RK VARDAR 1961), Vlado Matanović (RK PPD ZAGREB), Moreno Car (RK NEXE).

Komentara 1

Avatar Roy Bean
Roy Bean
12:59 12.12.2020.

Kad bi Ameri imali tako kvalitetne rukometaše, kao što ima mala Hrvatska bilo bi logično da ih zovu cowboys. Po meni je uvreda da naše rukometaše nazivate kaubojima (kravarima). Prije bi im pristajao naziv revolveraši.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije