Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNO, CURE!

Evo gdje gledati hrvatske rukometašice u lovu na polufinale Eura!

Osijek: Kvalifikacijska utakmica za žensko rukometno EP, Hrvatska - Island
Davor Javorovic/PIXSELL
Autori: Hina, Eva Grgić
12.12.2020.
u 09:23

I tako, oku ugodno i srcu milo, hrvatske rukometašice igraju utakmicu u kojoj su im protivnice neugodne Norvežanke. Bit će to sraz dvije reprezentacije s maksimalnim učinkom u dosadašnjem dijelu EP-a

Eruo 2020. za žene razbio je sva očekivanja po popularnosti, atraktivnosti, parovima, rezultatima... A glavne zvijezde su - naše cure, Hrvatice

Šoštarićeve izabranice 'melju' sve pred sobom, a što je najbolje, rade to uz dobru atmosferu, zezanciju, pjesme i 'cepiće' u zadnjim sekundama. Kao da im je netko rekao: 'Ajmo baciti malo hakla popodne na betonskom'. 

I tako, oku ugodno i srcu milo, hrvatske rukometašice igraju utakmicu u kojoj su im protivnice neugodne Norvežanke. Bit će to sraz dvije reprezentacije s maksimalnim učinkom u dosadašnjem dijelu Europskog prvenstva za rukometašice.

Dođu li naše rukometašice do još jedne pobjede, proći će u polufinale EP-a, što hrvatski ženski rukomet još ne pamti. 

U međusobnim dvobojima na europskim prvenstvima je 1-1. Hrvatska je slavila sa 16-15 daleke 1994. kad su naše rukometašice osvajanjem petog mjesta ostvarile najbolji rezultat na EP-ima. Prije četiri godine u Helsingborgu hrvatske rukometašice su doživjele svoj najteži poraz na EP-u, kad su Norvežanke slavile sa 34-16.

- Obrana je bila naš adut ovo prvenstvo. Definitivno s dobrom obranom se može postići apsolutno sve i može se dati slobodu u napadu, tako da i ovu utakmicu moramo odigrati lavovski obranu i biti smirene u napadu - najavila je Katarina Ježić.

Dvoboj u Koldingu započinje u 18.15 sati, a možete ga pratiti na programu PlanetSporta.

Podsjetimo, u susretima drugog kruga skupine I na Europskom prvenstvu rukometašica u Danskoj Rusija i Francuska su odigrali 28-28, dok je Danska bila bolja od Švedske s 24-22. 

Komentara 7

DA
damyr26
09:49 12.12.2020.

Pa naravno na HTV-u, 13 program,ha , ha pa oni nisu kadri prenositi prvenstvo osnovne škole u pikulanju.

Avatar robil
robil
10:11 12.12.2020.

Jedino se brinem što će imat HRT na programu kad presice stožera jednog dana nestanu.

Avatar Roy Bean
Roy Bean
13:06 12.12.2020.

Srpska televizija prenosi utakmice naših rukometašica, a Bačić kao orjunaš si to ne može dopustiti, da se gledateli (H)RT-a malo provesele.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije