Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOĆE LI USPJETI?

HRT se ubacio u igru: Žele prenositi završnicu Eura rukometašica

Hrvatske i njemačke reprezentativke odigrale prijateljsku utakmicu u Areni Zagreb
Luka Stanzl/PIXSELL
10.12.2020.
u 15:20

Polufinala se igraju u petak 18. prosinca, a za broncu i finale igra se u nedjelju 20. prosinca. U utorak navečer će se znati tko je u polufinalu, osim ako naše djevojke budu uspješne protiv Rumunjske i Norveške

Hrvatske rukometašice nižu fenomenalne pobjede na Europskom prvenstvu u Danskoj, ali pobjede protiv MAđarica, Nizozemki i Srpkinja mogli su gledati jedino oni koji imaju ugovor s A1, odnosno, njihov PlanetSport koji je prenosio te utakmice. 

Naravno, mnogima to nije baš najbolje sjelo, točnije, nije im se svidjelo što HRT ne prenosi utakmice hrvatskih reprezentativki koje su s maksimalnim učinkom prešle u drugi krug. Unatoč poremećenom rasporedu,naše su rukometašice cijeloj naciji ulile nadu u uspjeh i svi šalju upite gdje ih gledati budući da rijetki imaju PlanetSport.

Polufinala se igraju u petak 18. prosinca, a za broncu i finale igra se u nedjelju 20. prosinca. U utorak navečer će se znati tko je u polufinalu, osim ako naše djevojke ranije budu uspješne protiv Rumunjske i Norveške.

Upravo te polufinalne i finalne dvoboje napokon bi moglo gledati široko pučanstvo. Naime, HRT je krenuo u borbu da otkupi prava za te posljednje utakmice, prenosi 24sata.

Ostaje vidjeti hoće li se javni servis uspjeti izboriti za prenošenje ovih utakmica.

Komentara 15

Avatar KiM
KiM
16:05 10.12.2020.

Xaxa, sad se ubacili? Srbi nam prenose utakmice na RTS a nas hrt sad se ubacio??? Sramota...

DU
Deleted user
15:42 10.12.2020.

Manje žutila na HTV-u, pa bu mjesta i sredstava za realnost.

OB
obican
15:27 10.12.2020.

U hrt-u prestali jesti sendvice i odlucili dati narodu kruha i igara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije