Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI UZ KAUBOJE

U Republici Srpskoj slavili pobjedu Hrvatske nakon što su odbili policijsku pratnju!

slavlje
Foto: Printscreen
1/7
25.01.2020.
u 09:29

- Iskreno, mislim da nam u Banjoj Luci ne treba pratnja policije - rekao je Veselin Vujović

Rukometaši PPD Zagreba trenutačno su u Banjoj Luci gdje igraju prijateljske susrete s RK Borcem. Zagrebaši su, dakako, pozorno pratili sinoćnju nezaboravnu utakmicu Hrvatske i plasman u finale nakon čega je uslijedilo veliko slavlje restoranu banjalučke dvorane Borik.

Prije toga je policajaca koji je zadužen za sigurnost momčadi PPD Zagreba pitao trenera Veselina Vujovića kada je planiran povratak u hotel kako bi se organizirala pratnja. 

No, kako piše Mondo, Vujošević mu je odgovorio da će rukometaši Zagreba s igračima Borca gledati susret Norveške i Hrvatske te dodao:

- Iskreno, mislim da nam u Banjoj Luci ne treba pratnja policije.

Podsjećamo, u sastavu Hrvatske na Euru su šestorica igrača PPD Zagreba - Matej Hrstić, Zlatko Horvat, David Mandić, Marin Šipić, Valentino Ravnić i Matej Ašanin.

Ključne riječi

Komentara 19

SL
slovenija
11:34 25.01.2020.

Tako je to.

Avatar Illyria4
Illyria4
11:02 25.01.2020.

Serbi, Bosanci i Slovenci nikad nice navijati za nas, a i ne tribaju navijati. nimamo mi s nj dobre odnose, jer se jezuit priko nasih ledja igra bractva i jedinstva.

SP
Split71
15:21 25.01.2020.

Pa navijali igraci PPZagreba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije