Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ABA liga

U Cedeviti žele Pullena, Cibona traži nove strance

23.10.2018.
u 16:10

S obzirom na loše igre, vrijeme je za prve igračke i trenerske promjene kod hrvatskih ABA ligaša

Kada netko na samom početku sezone ovako duboko zaglibi poput Cedevite (1-3 u ABA ligi), bez da se vidi svjetlo na kraju tunela, onda postoje samo dva načina kako da se izvučeš iz blata. Ili ćeš početi mijenjati igrače pa se zahvaliti onima koji su najmanje dali u odnosu na uloženo ili ćeš, poput Zadra (0-4 u ABA ligi) krenuti u mijenjanje trenera.

No, španjolski stručnjak Sito Alonso ima sreće što je Cedevitina navijačka skupina (Fakini) benigna pa ne upada na presice kao što to čini Tornado.

>> Pogledajte tko su najskuplje plaćeni hrvatski sportaši

A oni su, njih četvorica, otvoreno rekli slovenskom treneru Alešu Pipanu da ga ne žele. A u Zadru je s Tornadom gotovo pa isto kao i s Torcidom u Hajduku pa se već traži novi strateg prve momčadi, a da stari još nije formalno otišao.

No, Pipan ne želi dati ostavku jer želi naplatiti svoj ugovor, a još bolje od njega se zaštitio Cedevitin Alonso koji ima dvogodišnji fiksni ugovor.

No, iz Cedevite će neki igrači ovih dana sigurno otići. Uostalom, na probu je pozvan njihov bivši razigravač Jacob Pullen, vižljasti američki bek s kojim su hrvatski prvaci igrali Top 16 Eurolige. Na probu stiže u srijedu.

Pullen je bio istinski match-winner, no na Velesajmu najprije žele vidjeti u kakvom je stanju. Nakon što je polovicu prošle sezone proveo u Iranu (Mahram Teheran), a potom uveo Afyon Belediye u prvu tursku ligu, Pullen je odmarao.

Za promjene se spremaju u Ciboni. Nisu zadovoljni dvojicom Amerikanaca, braničem Railey-Rossom i centrom Jeffersonom.

Komentara 1

Avatar Aydemi Popushi
Aydemi Popushi
10:44 24.10.2018.

Čuj imena navijačke grupe, Fakini ..... plačem :D :D :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije