Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GUBE KORAK

U bizarnoj utakmici Borussia primila pet komada, razmijenjeni i autogolovi

Bundesliga - Borussia Dortmund v Bayer Leverkusen
Thilo Schmuelgen/REUTERS
Autori: Vecernji.hr, Hina
06.02.2022.
u 17:55

Ovom pobjedom treći Bayer se primaknuo drugoj Borussiji na pet bodova, sad ima 38, a Borussia 43 boda. Na vrhu je daleko Bayern s 52 boda

Nogometaši Bayera iz Leverkusena u derbiju su 21. kola njemačkog prvenstva kao gosti uvjerljivo svladali Borussiju iz Dortmunda 5-2 (3-1).

U jako bizarnom otvaranju utakmice momčadi su razmijenile autogolove, Bayer je poveo preko Borussijinog Akanjija u 11. minuti a Borussia je izjednačila preko Bayerovog Frimponga u 16. minuti.

Bayer je do odmora stigao do prednosti od 3-1 zahvaljujući Wirtzu (20.) i Andrichu (28.), da bi u nastavku gosti povećali svoje vodstvo na 5-1 golovima Taha (53.) i Diabyja (87.). Katastrofu domaćih ublažio je Tigges (90+1).

Ovom pobjedom treći Bayer se primaknuo drugoj Borussiji na pet bodova, sad ima 38, a Borussia 43 boda. Na vrhu je daleko Bayern s 52 boda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije