Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAYMOND SAWADA

Tuga u Kanadi: Bivši NHL igrač (38) preminuo dok je igrao hokej

Screenshot Twitter
12.04.2023.
u 23:01

Većinu svoje karijere proveo u američkoj hokejaškoj ligi (AHL) gdje je upisao 287 nastupa. Iz hokeja se povukao 2016. godine i vratio se u rodni Richmond kako bi postao vatrogasac

Bivši hokejaš NHL momčad Dallas Stars Kanađanin Raymond Sawada (38) preminuo je od srčanog udara dok je igrao hokej, objavila je njegova obitelj. Sawada je nakon četiri godine na sveučilištu Cornellu, u ožujku 2008. potpisao dvogodišnji ugovor s Dallas Starsima, no u NHL ligi je odigrao samo 11 utakmica.

Većinu svoje karijere proveo u američkoj hokejaškoj ligi (AHL) gdje je upisao 287 nastupa. Iz hokeja se povukao 2016. godine i vratio se u rodni Richmond kako bi postao vatrogasac. Rekreativno je igrao za Richmond Cowboyse u čijem dresu je doživio smrtonosni srčani udar.

"Ne samo da je Ray bio uspješan hokejaš, već je bio i heroj zajednice i lokalni vatrogasac. Ray je bio idol za mnoge igrače dok su odrastali," napisao je igrač Calgary Flamesa Troy Stecher društvenim mrežama.

Sawada je iza sebe ostavio suprugu Nicole i kćeri od šest i devet godina.

Ključne riječi

Komentara 1

BI
Biouskoli91
07:52 13.04.2023.

Ne znamo uzrok, ali znamo da nije od cjepiva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije