Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zeleni park

U Zagrebu se održava dvanaesto izdanje hokejaškog turnira 'Doping NIJE hOKej'

12.04.2023.
u 14:41

Uz samu natjecateljsku dimenziju turnira, posjetitelji će moći uživati i u dodatnim sadržajima koji su organizirani za njih. Tijekom trajanja turnira, bit će organizirane nagradne igre za publiku, a hrana i piće će biti dostupni na klizalištu.


Dvanaesto izdanje hokejaškog turnira 'Doping NIJE hOKej' održat će se sljedeći tjedan, od 21. do 23. travnja u na klizalištu zagrebačkog velesajma

Prvenstvo, još poznatije i kao 'Zeleni park' je otvoreni turnir grada za sve hokejaše do 13 godina starosti, a sudjelovat će sve momčadi iz Hrvatske, ali i regije - Srbije, Bosne I Hercegovine te Slovenije. Predviđa se da će se u trodnevnom natjecanju okupiti približno 150 natjecatelja i pedesetak članova stručnih stožera.

Turnir se odvija u organizaciji KHL-a Zagreb i Zagrebačkog saveza hokeja na ledu. KHL Zagreb već više od deset godina surađuje s Međunarodnim savezom hokeja na ledu i Svjetskom antidopinškom agencijom s ciljem pripremanja ovog turnira. 
Cilj Zelenog parka, osim odigravanja hokeja je i educiranje djece o štetnosti korištenja dopinga u sportu, ali i životu. Samim time, svaki sudionik turnira proći će edukaciju koju će provesti djelatnici Hrvatskog zavoda za toksikologiju i antidoping. 

Također, najbolje će se nagraditi prema rezultatima koje ostvare u antidoping kvizu. Vrijednost ovakvog pristupa prepoznalo je i Hrvatski Crveni Križ koji je od 2012. godine postao stalan partner turnira.

Turnir će se pratiti putem službene web stranice, Facebooka, Instagrama te ostalih društvenih mreža, uz izravan prijenos putem interneta. Sve ovo bit će prilika da se ponovno progovori o štetnosti uzimanja nedopuštenih stimulativnih sredstava te se naglasi važnost predanog treninga, sportskog načina života i zdrave prehrane kao glavnog puta prema uspjehu.

Uz samu natjecateljsku dimenziju turnira, posjetitelji će moći uživati i u dodatnim sadržajima koji su organizirani za njih. Tijekom trajanja turnira, bit će organizirane nagradne igre za publiku, a hrana i piće će biti dostupni na klizalištu. Osim toga, pripremili smo i bogat zabavni program za sve posjetitelje, uz glazbu, animaciju, nagradne igre i druge atraktivne sadržaje.

Pozivamo sve mališane i odrasle ljubitelje hokeja da dođu, provedu dan u navijanju i zabave se, a ponešto i nauče. Naša je želja da se u ugodnoj atmosferi družimo, steknemo nova prijateljstva, te da zajedničkim snagama promičemo vrijednosti sporta, fair-playa i zdravog životnog stila.

Ne propustite priliku da budete dio ovog iznimno zanimljivog i edukativnog događaja te nas podržite u našoj misiji da odgojimo mlade sportaše koji će jednoga dana postati pravi uzori u društvu. Program turnira provjerite na https://www.khlzagreb.hr/zeleni-pak-2023/ i vidimo se na klizalištu Zagrebačkog velesajma!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije