Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE LOKOMOTIVA

Tudor: Uvjeren sam da će Bruno Marić odsuditi odličnu utakmicu

igor tudor (1)
Ivo Čagalj/PIXSELL
25.10.2013.
u 13:25

– Nekorektno je izmišljati da sam ja predložio predsjedniku da me postavi za sportskog direktora, to je čista laž. Puno sam puta rekao da me ne zanima pozicija sportskog direktora – zaključio je Tudor.

Novi derbi u Poljudu, Hajduku stiže Lokomotiva, a predsjednik Marin Brbić opet šalje apel. Plaši se navijačke bakljade, Torcida slavi svoj 63. rođendan, Poljud bi mogao gorjeti.

– Važna je utakmica, prvi smo na tablici, želja nam je zadržati to prvo mjesto. Još jednom pozivam sve navijače da dođu, da nam pomognu, ali i da nam pomognu na način da se suzdrže od svih pirotehničkih sredstava. Na snazi je nulta tolerancija unošenja pirotehničkih sredstava i, da se ne bi dogodio nekakav prekid ili eventualni gubitak bodova, molimo da se suzdrže od pirotehnike. Svi koji vole Hajduk ne mogu tvrditi da ga vole, a istodobno bacaju baklje na stadion – kazao je Brbić.

Mikrofone je nakon objave o nultoj toleranciji prepustio treneru Igoru Tudoru. Mladom treneru ne smeta pritisak koji se stvara oko ostajanja Hajduka na prvom mjestu.

– Normalna je želja da se pobijedi, ne vidim nikakav poseban pritisak u tome. Mi smo svjesni da radimo dobar posao. Nije to nikakav pritisak, već jednostavno razmišljamo o Lokomotivi, da budemo što bolji, uvijek sam fokusiran više na svoju momčad, želimo pobijediti. Dodatnog pritiska nema – kazao je Tudor.

Otkako je Tudor sjeo na Hajdukovu klupu, Lokomotiva je nekako željan protivnik. Dobro mu ide.

– Tajne nema, uvijek su u igri dvije momčadi... S trenerskog aspekta isto pripremam svoju momčad, nekad dođe poraz, nekada pobjeda – jednostavno će Tudor.

Nije želio govoriti o snazi Lokomotive.

– Ne bih o Lokomotivi, fokusiran sam na Hajduk. Siguran sam da ćemo biti na tragu dosadašnje igre. A to znači ofenzivni, s puno prigoda, s puno trčanja, želje i fizičke moći – kazao je Tudor.

Lokomotivin trener Tomislav Ivković prošlog je tjedna kazao da je Hajdukov najbolji napadač vratar Lovre Kalinić. Kao da se nastavio mini rat između njega i Tudora, koji je počeo i prije one maksimirske utakmice u kojoj je Hajduk pobijedio sa 3:1.

– Ajmo reći da nije bio korektan, omaklo mu se nešto što nije trebalo. Malo je pretjerao, kao što je pretjerao i prošli put – kazao je Tudor.

Hajduku će suditi Bruno Marić što predsjedniku Marinu Brbiću nije najbolje sjelo.

– Nemam što nadodati, uvjeren sam u korektno suđenje. Opečeni smo, vidite kako je ove sezone... svjedoci smo da ono kada smo mi "lajali", vikali i pričali nije bilo slučajno, da smo to radili s razlogom. Zato sada pušemo i na hladno. Vjerujem da ćemo reći da je Bruno Marić odsudio odličnu utakmicu – rekao je Tudor.

Za kraj je demantirao napise u kojima da bi želio biti sportski direktor.

– Nekorektno je izmišljati kako sam ja predložio predsjedniku da me postavi za sportskog direktora, to je čista laž. Puno sam puta rekao da me ne zanima pozicija sportskog direktora – zaključio je Tudor.

>> Vrbanović: Brbić radi tradicionalni Hajdukov pritisak na suce!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije