Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDAN JEDINI JOSE

VIDEO Pogledajte što je Mourinho napravio Igoru Tudoru! Hrvatski trener dugo će to pamtiti

20.02.2022.
u 14:25

Igor Tudor i njegova Verona bili su nadomak pobjede u gostima kod Rome, no morali su se zadovoljiti samo bodom (2:2).

Verona je nakon prvih 45 minuta stekla vodstvo od 2:0 nakon pogodaka Casalea i Tamezea, no u nastavku dvoboja Roma se vratila i uz golove dvojice igrača koji su ušli u drugom poluvremenu, Volpata i Bova, izvukli bod.

Na kraju utakmice Mourinho je zbog žestokih protesta dobio crveni karton, ali je prije odlaska s terena otišao pozdraviti hrvatskog trenera.

Ta gesta Mourinha, koji nije htio napustiti stadion dok ne čestita suparničkom treneru, postala je hit na društvenim mrežama

Nakon utakmice, Tudor i Jose Mourinho zagrlili su se uz nekoliko riječi.

- Mourinho mi je čestitao na odličnoj igri, puno mi znače riječi takvog stručnjaka. Bili smo dominantni gotovo čitavu utakmicu, ali smo na kraju popustili u zadnjih 20 minuta izgubivši dva boda -  kazao je Tudor.

Roma je trenutno sedma s 41 bodom dok je Verona deveta s četiri boda manje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije