Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dolazi Slaven

Joan Carrillo: Tržište je jako komplicirano, a treba nam netko kao Futacs

11.08.2017.
u 19:25

Hajdukova momčad oslabljena je pred utakmicu s Belupom.

Nakon više od dva i pol mjeseca Hajduk će na svom Poljudu ponovno odigrati prvenstveni susret. Prva im je to domaća utakmica kod kuće. Dolazi u Split Slaven Belupo (21 sat) koji je s bilima ukupno odigrao 57 utakmica, ali nijednu nije dobio na splitskom terenu.

‘Napumpali’ su se hajdukovci samopouzdanjem, statistika je na njihovoj strani, a i Brondby im je dao vjetar u leđa. Izborili su plasman u doigravanje Europske lige, a onda dobili pljusku od Dinama pa se malo spustili na zemlju. No to su preboljeli, a trenera Joana Carrilla sada more druge brige. Naime, još ne zna koga će poslati na teren jer većina mu je ključnih igrača ozlijeđena.

Treba nam netko kao Futacs

Ante Erceg sigurno neće igrati. Ne želim ga odmarati, nije to stvar taktike, nego je on jedan od ozlijeđenih igrača. Moramo voditi računa da se ne napravi neka greška. Svih igrača kojih nema, to je zbog ozljeda. Bašić je u zadnjoj fazi oporavka, ali ne može odigrati svih 90 minuta. Također, liječnici su nam preporučili da Borja Lopez ne igra. Tudoru se produljio oporavak, Grbić nije spreman, a tu je i Dante Stipica koji neće igrati. Nisu to taktike za Everton, to su stvarno ozlijeđeni igrači. Utakmica s Belupom trenutačno mi je najvažnija – ponavljao je i ponavljao Carrillo kojemu, bez Futacsa u momčadi, silno nedostaje napadač.


– Marko je jako bitan igrač, to je dokazao kao prvi golgeter lige. Problem je što njega boli cijela ova situacija u kojoj se našao, nadamo se da će se što prije vratiti na teren. Svi ga pozdravljamo i čekamo. U ovom trenutku svaki je igrač bitan. Bilo bi dobro da se može napraviti neka promjena u rosteru, u dogovoru s klubom, ali znam da je tržište jako komplicirano. Mi tražimo nekog specifičnog igrača kao što je Futacs, ali ja sam spreman to odraditi bez toga. Spremni smo na sve.

No nakon što su mu Zagrepčani ‘uzeli’ Futacsa koji se ozlijedio na utakmici s Dinamom, Nižića bi mogli Turci.

– S Nižićem jako puno razgovaram. On je moj kapetan i on za Hajduk igra srcem. Ja ne mogu utjecati na to, tako da se samo koncentriram na utakmicu s Belupom.

Czuczi odlazi gledati Everton

Da, trenutačno mora biti spreman za farmaceute u čijim redovima je i bili tić Dinko Trebotić, s kojim je radio i u Videotonu, a iz mađarske momčadi poznat mu je i Mirko Ivanovski.


– Oni su super momci, kao osobe su jako dragi. Trebotića ima po cijelom terenu, ima odličan zadnji pas, ali i mi u momčadi imamo sličnih igrača. Želim im sve najbolje, ali tek nakon što odigramo utakmicu – osvrnuo se nakon njih strateg Splićana i na cijelu protivničku momčad.


– Belupo je pokazao da ima individualce, jake kontraudarce. Opasni su i znamo njihove potencijale, ali želimo pobjedu.


A pobjedu želi i protiv Evertona koji sutra igra sa Stoke Cityjem. Tamo on šalje svog izaslanika.


– Mi ćemo pronaći sve moguće informacije o njima. Volim se dobro pripremiti. Mátyás Czuczi odlazi na sve utakmice, tako će biti i ovaj put. Nadam se da ćemo dobiti što više informacija da mi bude lakše pripremiti utakmicu – zaključio je Carrillo.

Komentara 2

JU
Jure7
20:25 11.08.2017.

Prvo se treba rješiti Savvasa (dati ga nekome gratis), onda Hamzu premjestiti na klupu jer čovjek igra privatne utakmice.... Ismajilija vratit na Kosovo, a Bosančića u prvu momčad, ovom Fomitcshow (tako nekako se piše) platit jednosmjernu kartu di god poželi.... Kupiti lijevog i desnog beka, forsirati Kožulja, Tomu Bašića, Prtajina i Jandreka....onda ih zadržati još dvije sezone.... i eto Hajduka kako Bog zapovida!!!

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
22:35 11.08.2017.

kmeeeeeeeee

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije