Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozlijeđeni napadač

Futacs poslao poruku kojom je oduševio navijače Hajduka

Marko Futacs
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/4
08.08.2017.
u 14:02

- Prošli put uspio sam bez vas... Ali sada, siguran sam da će mi biti puno puno lakše jer imam novu obitelj – moj Klub i naše navijače koji stoje iza mene!

Hajdukov napadač Marko Futacs tijekom derbija s Dinamom ozlijedio je križne ligamente koljena te ga očekuje operacija, a pretpostavlja se kako bi stanka mogla potrajati do kraja godine.

Unatoč tome, Hajduk mu je spreman ponuditi novi ugovor, kako je najavio direktor Branco.

Mađarski napadač poslao je i poruku putem Facebooka kojom je naglasio da uz sebe ima snažnu 'vojsku' navijača.

- Dobar dan, prijatelji! Prije svega, želim vam zahvaliti na srdačnim porukama podrške koje mi daju veliku snagu i olakšavaju mi put povratka na travnjak. Kao što znate, ovo je za mene vrlo teško razdoblje. Prošli put uspio sam bez vas... Ali sada, siguran sam da će mi biti puno puno lakše jer imam novu obitelj – moj Klub i naše navijače koji stoje iza mene! Ove poruke će me svakodnevno podsjećati koliko jaku ''vojsku'' imam uz sebe i radit ću što jače da vas ponovo učinim ponosnim. Hvala svima! Hajduk živi vječno! - poručio je Futacs.

Komentara 5

DI
Dinamo1977
17:15 08.08.2017.

Brz oporavak marko!!!

DE
derin
16:14 08.08.2017.

Futacsu sretan oporavak, ali jos ne mogu razumjeti sramotno ponašanje benkovica, čovjek umire od bolova, grči se, jauce, otišlo koljeno, a ovaj se smije i kaže diži se pi.... I sutra umjesto da ga novinari opere, oni ga brane. Mozda zato jer on je novi projekt za zaradu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije