Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesretni Mađar

Hajduk doznao posljedice Futacseve ozljede, ostvario se crni scenarij

Marko Futacs
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/4
07.08.2017.
u 17:41

Radi se o ozljedi prednjeg križnog ligamenta lijevog koljena koja zahtijeva operativni zahvat i dužu postoperativnu rehabilitaciju.

Temeljem kliničke i dijagnostičke obrade koja je danas u Splitu promptno učinjena, utvrđeno je da se kod Hajdukova napadača Marka Futacsa radi o ozljedi prednjeg križnog ligamenta lijevog koljena koja zahtijeva operativni zahvat i dužu postoperativnu rehabilitaciju.

Najbolji strijelac HT Prve lige 2016/2017 se, podsjetimo, ozlijedio u sinoćnjoj utakmici protiv Dinama na maksimirskom stadionu te je sredinom drugog dijela morao napustiti igru. Radi se o teškoj ozljedi, a pregled je, nažalost, potvrdio najgora predviđanja.

Marko Futacs
1/20

- Sve nas je u Klubu rastužio taj događaj, znamo tko je Marko i koliko je puno u prošloj sezoni i na početku ove dao za Hajduk. Sigurno je da će Hajduk to znati cijeniti. Razmišljamo stoga i o tome da mu se ponudi novi ugovor već sada, jer niti u jednom trenutku ne smijemo zaboraviti da je Marko i kao nogometaš i kao čovjek dio nas - kazao je sportski direktor Mario Branco.

 

Komentara 3

HE
herc7
18:33 07.08.2017.

a neznan... mozda i bolje da ne igra, los nezgrapan tehnika nula... snaga da.

ST
staromlad
14:00 08.08.2017.

Marko, želimo ti sretan oporavak! Ali ovo kmečanje i optuživanj suca za poraz stvarno je više jadno i degutantno, što je s Cibalijom iz pretprošlog kola? Ogavni ste!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije